Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Killzone Trilogy megjelenés

Az Amazon egy hete már megszellőztette, most viszont már hivatalos megjelenési dátumot kapott a trilógia összes részét, valamint az azokhoz kiadott pályacsomagokat egyben tartalmazó gyűjtemény.

2012.09.07. 14:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sony bejelentette, hogy október 24-én jelenik meg a Killzone Trilogy. A csomag természetesen kizárólag PlayStation 3-ra lesz elérhető, és a következőket fogja tartalazni:

  • Killzone HD
  • Killzone 2
  • Killzone 3
  • Killzone 2 Map Pack Bundle (Steel & Titanium Map Pack, Flash & Thunder Map Pack, Napalm & Cordite Map Pack)
  • Killzone 3 Map Pack Bundle (Steel Rain Map Pack, Killzone 3 Retro Map Pack, Killzone 3 From The Ashes Map Pack)

A bejelentés mellé néhány kép és egy trailer is érkezett. ■

előző
következő
Killzone Trilogy megjelenés
Killzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenésKillzone Trilogy megjelenés
Killzone Trilogy (PS3)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Killzone Trilogy (PS3)

hozzászólások (2)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2012.09.09. 17:15
When will come to PC. NEVER!!!:((((
Utálom amikor ezt csinálják.
balays82
balays82 2012.09.09. 19:01
Én meg néha nem értem ezt a sírást. Például akkor, amikor egy olyan játék miatt történik, amit a Sony belsős stúdiója készít, kifejezetten azért, hogy a saját konzolját népszerűsítse vele, vagyis eleve kizárt, hogy bármi más platformra megjelenjen. Ráadásul most csak bejelentettek egy gyűjteményes kiadást, ami a korábban (a harmadik rész is már 1,5 éves) megjelent részeket tartalmazza. Régen sem adták ki PC-re, most ugyan minek tennék?
El kellene fogadni a dolgot, hogy bizonyos játékokkal az életben nem játszhat az ember, ha nem veszi meg az adott konzolt, ahelyett, hogy valaki mindig benyomná a sablon "ez miért nem jön PC-re" szöveget. Az PS3 és az Xbox360 meg lassan egy középkategóriás VGA árában kapható, abszolút nem elérhetetlen kategória egyik sem.
ajánlott olvasnivaló