Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Killzone Trilogy megjelenés [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Killzone Trilogy megjelenés
Az Amazon egy hete már megszellőztette, most viszont már hivatalos megjelenési dátumot kapott a trilógia összes részét, valamint az azokhoz kiadott pályacsomagokat egyben tartalmazó gyűjtemény.

Killzone Trilogy (PS3)

Killzone Trilogy (PS3)
A legutóbbi Killzone Trilogy (PS3) cikkek, hírek
14264 levél
Válasz 12.09.09. 19:01 #2
balays82
Én meg néha nem értem ezt a sírást. Például akkor, amikor egy olyan játék miatt történik, amit a Sony belsős stúdiója készít, kifejezetten azért, hogy a saját konzolját népszerűsítse vele, vagyis eleve kizárt, hogy bármi más platformra megjelenjen. Ráadásul most csak bejelentettek egy gyűjteményes kiadást, ami a korábban (a harmadik rész is már 1,5 éves) megjelent részeket tartalmazza. Régen sem adták ki PC-re, most ugyan minek tennék?
El kellene fogadni a dolgot, hogy bizonyos játékokkal az életben nem játszhat az ember, ha nem veszi meg az adott konzolt, ahelyett, hogy valaki mindig benyomná a sablon "ez miért nem jön PC-re" szöveget. Az PS3 és az Xbox360 meg lassan egy középkategóriás VGA árában kapható, abszolút nem elérhetetlen kategória egyik sem.
914 levél
Válasz 12.09.09. 17:15 #1
EnforcerHUN
When will come to PC. NEVER!!!
Utálom amikor ezt csinálják.
(Congratulations!!!! You WINNER!!! (10 év letöltendő a Szegedi Csillagbörtönben) XDXDXD)(BF3:EnforcerHUN)(MW3:http://steamcommunity.com/id/Kill_Them_All1)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.