Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Még több DLC a láthatáron a Borderlands 2-höz

Randy Pitchford is megerősítette a bőséges tartalomáradatot.

2012.09.24. 14:56 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az már biztos, hogy az első rész mellett a Borderlands 2 sem fog szűkölködni kiegészítő tartalmakban. Azt ugye már biztosra tudjuk, hogy egy új kaszt is meg fog jelenni a játékhoz, amely a Mechromancer nevet viseli, ennek időpontja pedig október 16-a lesz. De ez még nem minden, hiszen jön egy csomó DLC, amelyek egy része kapcsolódik a már augusztusban bejelentett Season Passhoz, egy része pedig nem - utóbbi listát erősíti majd a Mechromancer is.
A Season Pass egyébként hasonló a Battlefield 3-as Premium tagsághoz, de itt 30 dollár ellenében négy, eddig be nem jelentett DLC üti majd a játékosok markát. Az utolsó a négy közül jövő év júniusára van betervezve, így jó esély van arra, hogy legalább egy évig nem fogunk ráunni a játékra. További járműveket is tartogatnak majd a DLC-k a játékosok számára, és őszintén merem remélni, hogy ezekhez majd egy csokor küldetést, vagy egy tematikus, szinte csak járműves harcokat felvonultató DLC-t is kapunk a végén.
A Borderlands 2 egyébként az egyik kedvenc shooterünk lett az idei felhozatalból, olvassátok el a beszámolónkat is róla, ha eddig esetleg nem tettétek meg! ■

Borderlands 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló