Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Inside Assassin's Creed III trailer-sorozat

A Ubisoft négy részből álló trailer-sorozaton keresztül mutatja be a hamarosan megjelenő Assassin's Creed III-t. Most összegyűjtöttük nektek mind a négy videót.

2012.09.25. 21:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egyre közeledik az orgyilkosok történetének legújabb fejezete, az Assassin's Creed III. A Ubisoft nagyon sok újdonsággal készül a sorozat harmadik epizódjában, elég csupán az új korszakot, helyszínt és főszereplőt említenünk. Ez természetesen a játékmenet bizonyos elemeinek megújulásával is jár, az eddig látott bemutatók, képek és leírások alapján szinte nem lesz olyan része a játéknak, amelyhez ne nyúltak volna hozzá kisebb-nagyobb mértékben a fejlesztők.
A marketing szakemberek az október végi megjelenésig igyekeznek a lehető legmagasabbra tornászni az érdeklődést, így az elmúlt hetekben egy négy részből álló trailer-sorozattal rukkoltak elő, melyet most egyben mutatunk meg nektek. ■Assassin's Creed III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III

hozzászólások (6)

Sucee
Sucee 2012.09.26. 16:08
A többi résznél is így volt, szerintem eddig csak a Revelations előtt kapott Desmond egy rövid trailert.
kopé
kopé 2012.09.26. 21:29
konkrétan megmondták, hogy a Desmondos szálnak annyi, kész vége, nem téma már.
Nem emlékszem már konkrétan mi volt anno az indoklásuk, de a lényegen nem változtat.
Artemius '89
Artemius '89 2012.09.26. 23:42
Ha ez igaz, akkor ez egy nyílt öngyilkosság az Ubisoft részéről. Nincs az a játékélmény, látványos akció vagy bármi, ami elfeledtetné a rajongókkal, köztük velem a félbehagyott történetet... ezt egyszerűen nem tehetik, ha csak nem akarnak egy olyan parasztlázadást mint amit a Bioware kapott a nyakába a Mass Effect 3 után...
Lacko
Lacko 2012.09.27. 11:13
Tökre megértelek, mert más játékokkal kapcsolatban én is éreztem már ilyet: ez lehetetlen, hiszen mindenki más is fel fog háborodni, nem csak én. De végül mindig kiderült, hogy kisebbséghez tartozom.
Nekem most is az a gyanúm, hogy nem hasraütés szerűen vették ki Desmondot, hanem pontosan tudják, hogy a rajongók X százaléka (és X lényegesen nagyobb mint 50) leszarja a Desmond szálat.
Én úgy vagyok vele, hogy az első AC-ben tökre zavart a modern szál, de a 2-ben teljesen oké volt. Viszont engem azért annyira nem ráz meg a kivétele. De megértem ha valakinek ez szar.
Dark Archon
Dark Archon 2012.09.27. 12:20
Nem, azt mondták, hogy ez után lesz vége a Desmond szálnak.

SPOILER
Mivel az egész arra megy ki, hogy megtudják az Almák helyét a jelenben, illetve lenyomják az ellenséget, csak úgy nem vághatják el. Közben utalnak rá, hogy Desmond is csak egy emlék, tehát a tényleges jelen főszereplője még rejtély.
ajánlott olvasnivaló