Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Splinter Cell: Blacklist trailer

Sam Fisher nem finomkodik, ha kell puszta kézzel öl, ha kell az ellenség háta mögé lopakodik, ha kell előbb lő, csak aztán kérdez. Ez mind megtekinthető az új videóban is.

2012.09.25. 21:36 | GeryG | kategória: Játék

Sam Fisher nagy visszatérésre készül a jövő tavasszal megjelenő Splinter Cell: Blacklistben. A készítők a Conviction után visszatértek a sorozatra jellemző lopakodós játékmenethez, ám azért az előző epizód pörgős akciói is jelen lesznek az új részben. A most érkezett trailerben Sam számos oldalát megismerhetjük: lopakodik, hátba támad, taktikázik, de ha kell, képes szemtől szemben is ölni, akár fegyverrel, akár puszta kézzel. Emellett garantáltan kiszedi áldozatából az információt, amire kíváncsi. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

hozzászólások (4)

-Jozef-
-Jozef- 2012.09.25. 21:48
R.I.P. Michael Ironside
Lacko
Lacko 2012.09.26. 07:12
Komolyan csak ez az egy pálya van az egész játékban, amiről már rohadt sok videót láttunk és még a trailer is erről van - kivéve néhány átvezető videóból összevágott részt.
konrad
konrad 2012.09.26. 09:16
Végre megint lehet vele lopakodni vagy ha úgy dönt az ember, akkor lövöldözni! A Convinctionban nagyon hiányoltam az előbbi játékmenetet (pontosabban keveselltem). Mindenesetre várom a Blacklist-et, jónak tűnik, bár Lackonak igazat adva: kicsit uncsi már ugyanaz a trailer, csak más körítésben!
GustyX
GustyX 2012.09.26. 12:17
Nem elkég, hogy Ironside nincs, de még a szinkron sem a legjobb. Nem illik Fisherhez, túl fiatal hozzá. Talán ha egy előzmény lenne.

Azt viszont remélem, hogy állva is a falhoz tudjuk vágni magunkat, nem csak gugolva. Az hiányzott már a Convictionben is.

Várom, ha lesz hozzá egy CE, akkor az lesz belőle.
ajánlott olvasnivaló