Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Assassin's Creed III is kap season pass lehetőséget

Nagyon bejött a Battlefield 3-as Premium tagság, ugyanis a Borderlands 2 után az új Assassin's Creed is kap egy jóárasított DLC csomagot.

2012.10.05. 10:30 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem mondok senkinek sem újat azzal, hogy a DLC-k korát éljük és már egy adott játék megjelenése előtt is jól lehet tudni, hogy mennyi és nagyjából milyen letölthető tartalmak várnak majd ránk a későbbiekben. Igaz ez a Ubisoft új üdvöskéjére, az Assassin's Creed harmadik epizódjára, mely most az amerikai polgárháborúk idejébe kalauzol el minket.
Az első DLC a játékhoz már egészen biztos, hogy egy alternatív történelmi eseményt dolgoz majd fel, és a The Tyranny of King Washington címmel látták el a fejlesztők. Ebben a kiegészítőben egy egyjátékos kampányt kapunk majd, ahol is George Washington rossz útra tér és a hatalom mámorában egy zsarnok király válik belőle. Természetesen az új hősünk, Connor feladata lesz majd, hogy megfossza őt trónjától.
Ez, és még négy másik DLC üti a markát azoknak tehát, akik kifizetik a 2400 MS pontot, mely megközelítőleg $30-t jelent. Ezek a tartalmak egyébként a játék megjelenése utáni hat hónapban fognak megjelenni, egyelőre nem tudni pontosan, hogy melyik mikor, és mit fognak tartalmazni. A Season Pass egyébként már megvásárolható a PS3 tulajdonosok számára, az Xbox 360 felhasználóknak viszont október 31-ig, a PC-s játékosoknak pedig november 22-ig kell majd rá várni. A játék egyébként PS3-ra és Xbox-ra október 31-én jelenik meg, míg PC-re november 23-án, és végül Wii-re november 30-án. ■

Assassin's Creed III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III

hozzászólások (4)

SwitcX88
SwitcX88 2012.10.07. 10:37
Konkrétan mit jelent a season pass?
gregmerch
gregmerch 2012.10.07. 10:43
Előre kifizetsz egy összeget a majdani DLC-kért, aminek fejében a Season Pass tartalmától függően x db-ot automatikusan megkapsz. Ez az ár általában valamennyivel kevesebb, mintha minden benne foglalt DLC-t egyenként vennél meg. A MK Season Pass esetében pl. előre kifizetted a 4db, akkor még meg sem jelent plusz karaktert.
SwitcX88
SwitcX88 2012.10.07. 11:08
Mocskos dolog ez a dlc-s világ. Borderlands 2-nél 'asszem ha kifizeted a SP-t, akkor jövő júniusig tudod csak használni.
Egyedül eddig a BF3-nál volt értelmes ez a prémium szolgáltatás. Habár, rohadjanak meg a premium edition-ért, az is egy pofátlanság :-/
Dark Archon
Dark Archon 2012.10.07. 11:56
Köszönjük a fantasztikus lehetőséget, Ubisoft, majd 1 év múlva megveszem leakciózva, szőrőstül-DLC-stül, aztán ott rohadjanak meg!
ajánlott olvasnivaló