Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Mass Effect 3 DLC bővíti tovább a multiplayer lehetőségeket

A Retaliation Pack egy régi új ellenségtípust, fegyvereket és kasztokat is hoz a többjátékos mód kedvelőinek.

2012.10.05. 16:46 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Úgy fest eddig, hogy a Retaliation Pack névre keresztelt Mass Effect 3 DLC lesz az eddigi legtöbb tartalmat a többjátékos módhoz adó kiegészítő a sorban. Az első és legfontosabb újítás a második rész gonoszainak, a Collectoroknak a visszatérése, melyek egyből Praetorian, Abomination, Captain, Scion és Trooper formában is megkeserítik majd kis csapatunk életét.
Aztán ott van a három, már ismert térkép, melyeket úgynevezett veszélyes zónává nyilvánítanak. Ez annyit tesz, hogy eddig nem látott jelenségek eshetnek meg a pályákon. Bővebben eddig csak annyit árultak el, hogy ezek lehetnek sav, áramütés, leolvadás, raj, homokvihar és "fehér halál", de hogy miképp fogják befolyásolni a játékmenetet és a térképeket, azt még nem tudni.
A Collectorokhoz még jön egy adag kitines külsejű fegyver is, melyeket a megszerzett pénzből, dobozokat vásárolva szerezhetünk meg, ahogyan eddig is. A dobozokban rálelhetünk még továbbá új kasztokra is, melyek két Turian kasztot takarnak: a Havoc Soldiert és a Ghost Infiltratort. Új lőszer módosításokat is kapunk, melyek jóval erősebbek lesznek a jelenlegi kollekciónál, és végre lesznek mérföldkövek is, melyekért pontokat is kapunk, amiket elkölthetünk zászlókra, hogy azokat lobogtatva bizonygassuk a többieknek rátermettségünket a csatára.
Az új kiegészítő október 9-én érkezik, ingyenesen, minden Mass Effect 3 játékos számára. ■

Mass Effect 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló