Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az első képek a Rambo játékból

Négy screenshot képében pillanthatunk be először a játék képi világába.

2012.10.08. 12:30 | rootshaper | kategória: Játék

Úgy néz ki, tényleg lesz valami ebből a Rambo játékból, annak ellenére, hogy gyakorlatilag minden FPS-re rá lehetne húzni a Rambo játék elnevezést. A fejlesztők azt mondták el a játékukról, hogy hű marad az első három film hangulatához és helyszíneihez, melyek közül sokat fel is használtak a játékukban. Ezeket amolyan első személyű nézetből, ám fixált kamerával tekinthetjük meg, és az igazi fanatikusok már az első képkockákból fel fogják ismerni ezen jeleneteket. Tehát egy FPS játékkal van dolgunk, mely követi a filmek történéseit, nagyjából ennyit tudunk. No meg még azt is, hogy a screenshotok alapján talán nem is fog rosszul kinézni. ■

előző
következő
Az első képek a Rambo játékból
Az első képek a Rambo játékbólAz első képek a Rambo játékbólAz első képek a Rambo játékbólAz első képek a Rambo játékból
Rambo The Video Game
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rambo The Video Game

hozzászólások (3)

en vagyok az
en vagyok az 2012.10.08. 17:07
Te josagos atya Ur Isten ! Rambo jatek?
GustyX
GustyX 2013.07.10. 19:24
Trailer.
Micsoda TressFX effekt lehet itten!!!:D
Dark Archon
Dark Archon 2013.07.12. 08:30
Ez a grafika, vazzeg... :D Egyébként óriási tévedés az FPS játék:

"Aki az eddig látott képek alapján arra gondolt, hogy egy akció-FPS lesz a Rambo: The Video Game, a tévedett. A fejlesztők ugyanis egy igen régi megoldáshoz nyúltak vissza, mely az on-rails nevet viseli. Ennek lényege, hogy hősünk mozgását nem mi irányítjuk, pusztán akkor nyúlhatunk a játékba, ha egy bizonyos pontra értünk. Aki ismeri a House of the Dead vagy más, a játéktermekben fénypisztollyal működő programot, az nagyjából képben van, milyen is lesz a végtermék.

A lényeg, hogy Rambo elindul, majd egy adott részhez érve fedezékbe bújik és innentől mi irányítjuk, mintegy FPS nézetben az akciót. Ha végeztünk, hősünk automatikusan feláll és megy tovább a kijelölt pontra. Természetesen közben is jelennek majd meg ellenfelek, illetve lesznek olyan részek, ahol különböző járműveken közlekedhetünk. Az egész egyébként olyan, mint a Time Crisist vegyítették volna a Call of Duty sorozattal.

A fedezékek ugyanakkor pillanatok alatt lerombolhatók, így nagyon meg kell gondolni, hogy mikor hol töltünk több időt. Azaz gyorsan végezni kell az ellenfelekkel, mert pillanatok alatt a túlvilágon találhatjuk magunkat. A fejlesztők elmondása szerint ez a játékmenet egyébként kemény kihívást jelent majd, a tesztjátékosok már az első pálya első szakaszán sem jutottak túl - ha a Call of Dutyban tanult stílust alkalmazták. (WTF?)

Rambo fegyverarzenálja a filmekből ismerős lesz, így a rengeteg puska és pisztoly mellett a klasszikus íj is kiemelt szerephez jut. Utóbbira egyébként különböző fejeket tehetünk, melyekkel robbanásokat idézhetünk elő, illetve a lopakodós részeken (mert ilyenek is lesznek, bár ennek megoldása még nem tiszta) altató lövedékekkel kábíthatjuk kel ellenfeleinket.

Aki látta a filmeket, az pontosan tudja, hogy Rambo az első filmben nem igen ölt, hanem inkább menekült. Nos, ezt a fejlesztők különböző QTE-elemekkel oldották meg, így a rendőrségről való menekülés során például nem a zsarukat, hanem az őrsöt pusztítjuk el, az embereket QTE-helyzetekben tesszük ártalmatlanná. De ez döntés kérdése, kiirthatunk mindenkit, ha úgy tartja kedvünk."
ajánlott olvasnivaló