Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bemutatkozik a Star Citizen

Egy ízig-vérig PC-re íródó űrhajó szimulátort takar a cím, melyet maga a Wing Commander atyja felügyel.

2012.10.11. 11:56 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mindig nagy örömömre szolgál olyan játékokról beszámolni, mely kizárólag a PC platformra érkezik, s a Star Citizen egyike ezen ritka példányoknak. Tovább tetézi a helyzetet az is, hogy ezt a remekül festő űrhajó szimulátort maga Chris Roberts álmodta meg. Az a Chris Roberts, akinek játékórák ezreit köszönhetjük a Wing Commander sorozatnak hála.
Kell ennél több? Végre egy űrhajó szimulátor érkezik, melyet a nagyobb kiadók már nem mernek bevállalni, ráadásul egy igazi űrhajó veterán dolgozik a programon, ami nem mellesleg a videóból is kitűnik, hogy gyönyörűen néz ki és olyan hangulat bombát robbant a monitorokon, hogy minden száj tátva marad.
Azt le kell még szögeznünk, hogy a Star Citizen nem a Wing Commander 6 lesz, sem a Privateer folytatása, sem pedig a Freelancer 2. Ez egy teljesen különálló játék, melyen természetesen érződik a mester munkássága, bárhova is nézünk. A játék egy összeomló galaktikus birodalomban zajlik majd, ahol hatalmas online csatákban vehetünk részt. Mivel a galaxis háborúban áll, nem sok biztonságos helyet találhatunk majd. Bárkinek odapörkölhetünk, aki számunkra nem szimpatikus, és úgy gondoljuk, hogy győzelemre vihetjük hajónkat. Az egész csata a játékos képességeire épül, el is felejthetjük a megszokott MMO-s szintrendszert.
Ez pedig még csak a kezdet, hiszen ha Chris mindent bele tud tenni a játékba, amit tervez, akkor akár saját univerzumunkat is elkészíthetjük majd, nem beszélve a testreszabható, teljesen egyedi hajókról, melyeket akár árulhatunk is a többi játékosnak.
Egyelőre a játék magánemberek finanszírozása által készül, de ahogy sejteni lehet, lesz itt közösségi jótékonykodás is, melyet nem a Kickstarteren keresztül visznek majd véghez, hanem egy egészen érdekes ötlet vezérli. Az ötlet pedig nem más, mint az, hogy rendeld elő a saját hajódat, természetesen valódi pénzért. Kíváncsi leszek, mennyi lesz a minimum összeg, melyet fel kell ajánlani egy hajóért cserébe.
Ha többet akartok megtudni, mindenképp keressétek fel a hivatalos honlapot, ahol egy teljes hosszúságú cinematic trailer és még sok érdekes információ vár rátok! ■

Star Citizen
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Citizen

hozzászólások (3)

draftbeer
draftbeer 2012.10.11. 14:16
Chris Roberts, huh, na ez várós lesz.
:>
Drukala
Drukala 2012.10.11. 18:49
Éljen a PC :D

Tyű, nem semmi, rég nem láttam ízelítőt ami ennyire megfogott, bár az is igaz, hogy a Bridge Commander óta várok egy űrhajó szimulátorra. Mindenképpen követni fogom a játékkal kapcsolatos fejleményeket, nagyon ígéretes.
Playbahnosh
Playbahnosh 2012.10.12. 14:26
Kicsorgott az összes nyálam! Én, mint ősrégi Freelancer és X-széria rajongó, nagy várom. Ülve. Tűkön.
ajánlott olvasnivaló