Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GoG.com újdonságok és akciók

Teljes Interplay csomag 35 dollárért, Mac játékok és egyéb újdonságok.

2012.10.19. 09:25 | szerző: Dino | kategória: Játék

Amellett, hogy a CD Projekt csoport tegnap esti konferenciáján bejelentették a Cyberpunk 2077 játék címét, a GoG.com számos újdonságáról is lerántották a leplet. Két héten át óriási kedvezménnyel lehet hozzájutni az Interplay játékaihoz: a közel 200 dollár értékű, 32 játékból álló csomagért mindössze 34,99 dollárt kérnek, de a napokkal ezelőtt akciózott Divinity Antholgy csomaghoz hasonlóan ezúttal is három árszint van. Aki csak pár forintot szeretne költeni, az nyolc játékot kaphat (pl. Screamer, Evolva és a M.A.X. két epizódja), akár 1 centért. Aki az aktuális átlag feletti összeget fizet (a hír írásának pillanatában legalább 13,45 dollárt), az 20 játékot kap (az alap nyolc mellett olyanokat, mint a Giants: Citizen Kabuto, a Castles két része és a Messiah), míg a teljes gyűjteményt a fent is írt 34,99 dolláros (vagy magasabb) összegért lehet megkaparintani (benne még például a Sacrifice, három Fallout játék, két Descent és két MDK). Az Interplayt alapító Brian Fargo például 100 dollárt adott "saját" játékaiért, de ketten már ennél 1-1 dollárral többet is fizettek. A GoG.com-on megszokottak alapján pedig számos extra is jár mindegyik játékhoz, háttérképektől soundtrack anyagokig. A GoG.com Interplay ajánlata két hétig él, fél nap alatt már több mint 73 ezren éltek a lehetőséggel.
A második nagy hír a Macen játszókat érinti, a GoG.com ugyanis mostantól nekik is kínál játékokat, mintegy 50 félét, a Dungeon Keepertől a Populouson át a The Witcherig. A régi klasszikusok 6 dollár körüli áron vannak (illetve nyitási akcióként hat játék féláron kapható), míg a The Witcher 2: Assassins of Kings 29,99 dollárért vásárolható meg. A bejelentésről egy Apple-paródia video is készült, amelyet alább nézhettek meg.
Végül pedig pár indie játékról esett szó a konferencián, amelyeket szintén a GoG.com kínálatában lehet majd megtalálni. Az egyik a Daedalic Entertainment új játéka, a november 6-án megjelenő Chaos on Deponia, a másik a '80-as évek legendás Mario-koppintásának, a The Great Giana Sistersnek újraálmodása, a Giana Sisters: Twisted Dreams, míg a Puddle egy fizikai puzzle játék. Mindhárom újdonságra előrendelői akciót is indítottak, 20-30 százalékos kedvezménnyel. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló