Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A legnagyobb sandbox MMO készül EverQuest Next címen?

A SOE vezérigazgatója, John Smedley állítása szerint valami ilyesmire számíthatunk.

2012.10.21. 10:31 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Sony Online Entertainment elnöke vette át a pódiumot a cég szokásos, éves beszámolója alkalmából, ahol is az EverQuest Next című MMO-ról számolt be röviden. Arról az MMO-ról, melyről tavaly is csak néhány koncepciórajz került elő és ezen felül annyit tudni róla, hogy készül és igyekszik felrúgni sok olyan dolgot, mely az EverQuestet visszafogta a fejlődésben.
"Amit építünk, az olyasmi lesz, melyre büszkék lehetünk, hogy EverQuestnek nevezhetjük." - közölte Smedley. "Ez lesz a leghatalmasabb sandbox MMO amit valaha készítettek, ugyanazzal az izgalmas tartalommal, mint az előd, úgy tálalva ahogyan azt sem ti, sem az MMO világ nem látott még. Nem akarunk több "ölj meg 10 patkányt" küldetést, nem akarunk több ugyanolyan megoldást. Ha megnézitek a jelenlegi MMO-kat, akkor láthatjátok, hogy ugyanazt a tartalmat hozzák évről évre. Mi nem ezt fogjuk. Mikor megjelent az EverQuest, megváltoztattuk vele a világot, és most is ezt szeretnénk megtenni."
Nagy és sokszor elhangzott ígéretek ezek, de Smedley azt is mondta még, hogy jövőre, a következő tájékoztató alkalmából már egy játszható verzióval szeretnének előállni, melyet kipróbálhatnak a rajongók is. Ezen felül pedig az eredeti EverQuest designer, Dave Georgeson és Terry Michael is a csapat tagjait képezik. ■

EverQuest Next
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
EverQuest Next

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló