Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Incredible Adventures of Van Helsing - főszereplő casting

Újabb videóval hallatott magáról a magyar Neocore Games akció-RPG-je. A fejlesztők a kezünkbe adják a döntés lehetőségét: ki legyen a játék főhőse?

2012.10.30. 17:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az teljesen hétköznapi, megszokott dolognak számít, ha egy játékban lehetőséget kapunk, hogy magunk alkossuk meg karakterünket, vagy néhány előre elkészített közül kiválasszuk, melyikkel szeretnénk nekivágni a kalandnak. A Neocore Games érdekes ötlettel állt elő legújabb játékuk, a The Incredible Adventures of Van Helsing kapcsán. Kiírtak ugyanis egy szavazást, ahol a játék főhőséről lehet dönteni. A dolgot egyfajta castingként kell elképzelni, melyen három különböző Van Helsing versenyez a szavazatokért. Mindhárman gyökeresen eltérő személyiségek: a titokzatos idegen, a lovag és a veterán. Tulajdonképpen e három karaktert tekinthetjük a legendás vámpírvadász három fiának, akik az apjuk örökébe lépésért versengenek. Mindhármuk bemutatkozását megtekinthetitek az alábbi videóban, szavazni pedig a hivatalos oldalon tudtok arról, hogy ti melyik ifjú szörnyvadászt szeretnétek viszontlátni Borgovia utcáin.
A magyar csapat játéka egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de az eredeti tervek szerint még idén megérkezik PC-re és Xbox 360-ra a XIX. században játszódó alkotás. ■

The Incredible Adventures of Van Helsing
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Incredible Adventures of Van Helsing

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló