Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V - a Rockstar reagált a pletykákra

A napokban több plakát is felkerült a netre, melyek a GTA V jövő tavaszi megjelenését hirdették. A pletykáknak most vége, a Rockstar hivatalos bejelentést tett.

2012.10.31. 09:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A GTA V kétségkívül az egyik legjobban várt videojáték, mely már a megjelenése előtt is sokmilliós rajongótáborral rendelkezik, és várhatóan sok eladási rekordot fog megdönteni. A napokban előbb egy lengyel oldalra került fel egy kép, melyen a játék előrendelői plakátja volt látható. Ezen pedig a szemfülesek azonnal kiszúrtak két dolgot: az első, hogy a célplatformok között csupán a PlayStation 3 és az Xbox 360 volt megtalálható, vagyis a PC-s verzió ismét később jelenik meg, míg a pletykált Wii U-s továbbra is kétséges. A másik, ennél is fontosabb dolog, hogy a plakáton a 2013 spring felirat szerepelt, vagyis a játék jövő tavasszal fog megjelenni. Ezt követően más oldalakon is megjelentek hasonló plakátok, így a pletyka felerősödött, ám a Rockstar Games nem reagált semmit rá.
Ez ma megváltozott, ugyanis a kiadó-fejlesztő most hivatalosan is reagált a megjelenés körüli pletykákra. Közleményük szerint a GTA V valóban jövő tavasszal fog megjelenni PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. PC és más platform nem került említésre. Ugyanakkor azt is bejelentették, hogy a játékot november 5-től lehet előrendelni mindkét konzolra.
"A Grand Theft Auto V mindarra a tudásra épül, melyet a nyílt világú játékokról megtanultunk az évek során. Már alig várjuk, hogy mindezt megoszthassuk a rajongókkal!" - tette hozzá Sam Houser, a Rockstar feje. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (9)

szepiz
szepiz 2012.10.31. 09:56
ha ezzel is az lesz mint ami a red dead redemption-nem és ez se lesz PC-re akkor már előre elkönyvelem hogy ez lesz a gta sorozat eddigi legrosszabb része :)
GeryG
GeryG 2012.10.31. 10:02
Ettől nem félek. Ellentétben a Red Dead Redemptionnel, a GTA sorozat eddigi összes fontos része megjelent PC-re. Az más kérdés, hogy a GTA IV nagyjából a 456. patch után vált játszhatóvá.

De emlékezzünk vissza a Rockstar legutóbbi játékára is, ott is a PC-s optimalizációtól féltünk sokan, pláne, miután megjelent a hivatalos gépigény (ami kvázi minden fronton a legújabb hardvereket tartalmazta). Aztán megjelent a Max Payne 3 és remekül futott a közepes gépeken is. :)

Szóval bizakodjunk, hogy a GTA V kapcsán is tartják magukat a tanultakhoz (ahogy Sam Houser is mondta) és nem követik el megint a negyedik rész hibáját. Megint más kérdés, hogy jó eséllyel jövő ilyenkorra számíthatunk a PC-s megjelenésre leghamarabb. Legalábbis szerintem.
pantesz
pantesz 2012.10.31. 15:12
sziasztok!:) engem is dühít, hogy jó eséllyel csak jövő ilyenkorra jön ki a pc-s verzió, de hallottam valami olyasmi pletykát, hogy a win8 képes xbox360 .iso-fájlt lejátszani?:) ráadásul akadás mentesen mert raktak bele egy jól megírt emulátort? ha ez igaz lehet hogy felteszem, már csak a most megjelent AC3 miatt is :) előre is köszi!:)
balays82
balays82 2012.10.31. 16:09
Biztos igaz, nyilván a Microsoft azzal akarja szándékosan kinyírni a saját konzolját, hogy az új operációs rendszerük futtatni fogja a kalóz Xbox játékokat, amihez még egy jó kis emulátort is írtak. Hihető.:-)
PantusRob
PantusRob 2012.11.01. 09:05
http://arstechnica.com/gaming/2012/09/what-xbox-games-on-windows-actually-means/

Ha a pletyka nem is pontos attól még nem alaptalan.
ajánlott olvasnivaló