Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hitman: Absolution értékelések

Holnapután érkezik a játék, több külföldi oldal viszont már megírta élménybeszámolóját róla. A pontok alapján pedig...

2012.11.18. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

...kiváló játék született a Hitman: Absolution személyében. Az IO Interactive játéka hivatalosan csak november 20-án jelenik meg, a nagyobb külföldi oldalak már elkezdték megírni élménybeszámolóikat. Ezek alapján pedig a 47-es ügynök ismét régi fényében tündököl, mivel a kritikusok szinte kivétel nélkül dicsérik az alkotást.
A legrosszabb értékelést a Videogamer oldalától kapta, ők 5/10-re osztályozták, míg a Gametrailer 6,9/10-re. Ám e két magazintól eltekintve mindenhol 85-90% körüli értékeket kapott:

Hitman: Absolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hitman: Absolution

hozzászólások (42)

GustyX
GustyX 2012.11.21. 16:23
??????????
Ezt honnan veszed, meg miért vegye meg az ember drágábban, ha olcsóbban is megveheti?

Jön a DXHR DLC, Jensen skinnel - hátha tetszeni fog a játék:D.
balays82
balays82 2012.11.21. 16:40
Ez valószínűleg így van, ráadásul így is meghatározó piaci szereplők, tehát nyugodtan tarthatják ezeket az árakat. A kicsik meg árversenyt folytatnak a fennmaradás érdekében, amit én minden esetben igyekszem kihasználni, ezért náluk vásárlok.:-)
gregmerch
gregmerch 2012.11.21. 16:46
Nem egészen ez a helyzet. Vannak hazai forgalmazók, itthoni árak, és vannak üzletek, akik nem így, nem itthon szerzik be a portékát. Nem akarnék erről többet írni. A MM, illetve a "három számos" boltok árai a magyarországi hivatalos ajánlott forgalmazói kisker árak. Pont. Minden egyéb más lapra tartozik.
balays82
balays82 2012.11.21. 17:04
Erről én is hallottam már. Csak az az érdekes, hogy például a Hitman esetében gond volt egyes verziókkal, mert a hazai forgalmazó nem tudta időben leszállítani azokat, ez pedig gyakorlatilag valamennyi boltot érintette. Ugyanez volt a Sleeping Dogs esetében, amikor konzolra orosz nyelven került forgalomba a játék, azt is cserélni kellett mindenhol. Tehát biztosan a magyar forgalmazó volt a beszerzési forrás mindenkinek ezeknek a játékoknak az esetében, az árak közötti mégis jelentős különbségek vannak (lásd Hitman példa). Vagy ott van az AC III, ahol a magyar nyelv miatt szóba sem nagyon jöhetett külföldi forrás, mégis van árkülönbözet.
Volt már persze olyan, hogy engem is felhívtak azzal, hogy olcsóbban vehetem meg a nem magyar borítós (tehát külföldről származó) PS3-as játékot, ha egy kicsit még várok rá, vagy pl. a God of War Saga is az USA-ból származik, mert Európában meg sem jelent. Ilyenek vannak.
Z-Master
Z-Master 2012.11.21. 21:17
Végül is megvettem a játékot de csak az alapverziót, mert amit kínál a prof. az nálam nem ér 6k-val többet. Szétnéztem még 1 pár helyen de mindenhol 3betűs ár volt. (kivéve 1 helyen de ott már elfogyott az összes. Mindegy jó lesz ez is nekem. (Főleg, hogy előrendeltem az FC3-at is és azt is nemsokára fizetni kell)
ajánlott olvasnivaló