Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Torchlight II problémák az aktiváció körül

A játék másolásvédelme bemondta az unalmast, a játékosok legnagyobb felháborodására.

2013.01.09. 12:53 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Torchlight II játékosai igen kellemetlen tapasztalatokkal gazdagodtak a napokban. A játékot elindítván közölte velük a program, hogy csak és kizárólag újraaktiválás után hajlandó elindulni. Ezzel még önmagában nem is lenne probléma, viszont hiába kínál végtelen számú aktivációs lehetőséget a játék, ha "jelentős változásokat" érzékel a számítógépükben, akkor újraaktiválást fog követelni. A fejlesztő Runic Games fórumán többen állítják, hogy egyszerűen nem engedi nekik ezt végrehajtani a játék. Ugyan az ablak megjelenik az újraaktiváláshoz, viszont maga a lehetőség nem.
"Normál esetben ha újraaktiválás szükséges, akkor az magától megtörténik, és nincs szükség beavatkozásra. Azokra a ritkább esetekre amikor valami balul sül el, van néhány eszközünk, amivel meg tudjuk oldani a felmerülő problémát. Ebben az esetben viszont úgy látszik, nem működnek. Jelenleg egy Windows 8 frissítésre gyanakszunk, ami megváltoztathatta annak korábbi struktúráját, és így a mi játékunk viselkedését is, ráadásul a kapott hibajegyek is ezt támasztják alá. Megjelenés előtt (és utána is) természetesen mi is teszteltük ezen az operációs rendszeren a játékunkat, de ez nem egy univerzális probléma, ami csak még nehezebbé teszi a megtalálását, és megoldását. Elnézést kérünk a kellemetlenség miatt és szeretnénk megoldást nyújtani addig is, amíg a problémát kijavítjuk. Aki érintett a dologban és még nem kapott tőlünk Steam kulcsot, az vegye fel velünk a kapcsolatot, és amíg a helyzet rendeződik, ott folytathatja a játékot." - nyilatkozta a Runic részéről Travis Baldree.
Amennyiben nálatok is előfordult ez a probléma (ahogyan a képen látható), írjatok a support(kukac)runicgames.com címre, a vásárlást igazoló nyugtát, és a számítógép adatait csatolva. ■

Torchlight II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Torchlight II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló