Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Szavazz a 2012-es év játékaira!

Mik lesznek a tavalyi év legjobbjai? Szavazz Te is!

2013.01.11. 08:15 | szerző: Dino | kategória: Dome

Ahogy már hosszú idő óta minden évben, úgy most is meghirdetjük az Év játéka szavazást. Nem volt egyszerű kiválasztani a kategóriák jelöltjeit, de mostanra összeállt a jelöltek listája. Néhol persze szokás szerint kompromisszumot is kellett kötni, hogy lehetőleg mindenhova 4-5 cím kerülhessen és ne aprózódjanak el a szavazatok egy-egy csoportban. Most is olvasóink szavazatait várjuk, hogy kiderüljön, mik voltak a legjobb játékok 2012-ben.
[A szavazás 2013. január 20-án lezárult.] ■

hozzászólások (20)

Peace
Peace 2013.01.19. 13:13
Igen, pontosan ezért. :-D JESUS!
gothmog
gothmog 2013.01.19. 13:22
Igen, nálam minden okés. Viszont a te első mondatod kissé megmosolyogtató volt. Arra reagáltam.

A lényeget tekintve pedig, ha nem esett volna le a hsz-emből: nálad az év játéka a MP3, nincs ezzel semmi gond, senki nem tart hülyének emiatt, az oldalon meg az lesz, amelyik a legtöbb szavazatot kapta. És nem hiszem, hogy óriási baj és égbekiáltó igazságtalanság kerekedne abból, ha ezt végül esetleg nem a MP3 nyeri el.
Így már világos?:-)
davkar9
davkar9 2013.01.19. 13:25
Akkor meg minek puffogni? Jó játék lett, sőt! Jobb lett, mint amire megjelenés előtt számítottam/számítani lehetett. Viszont nem az év legjobbja. TPS kategóriában az, de az idén megjelent játékok közül nem ez volt a legkiemelkedőbb.
Corvus5
Corvus5 2013.01.19. 16:30
Van az úgy, h nem érti az ember miért, de mindenki úgy rágerjed egy hétköznapi kommentjére, mintha világrengető megállapítás vagy égbekiáltó igazságtalanság lenne.

Fogd fel úgy, h isszák a szavaid, ezért nem mindegy mit írsz le.:-D
Skorpio90
Skorpio90 2013.01.19. 18:51
Eddig is világos volt, hogy mit írtál, egyszerűen ezt az agresszív kismalackás stílusodat nem tudom mire vélni, főleg a második bekezdésedet tekintve, hogy nincs gond a véleményemmel. Mondjuk be is baszna, ha ebbe kötnél bele. Nem állítottam, hogy égbekiáltó bűn az, ha nem nyer, mindössze nagyon csalódott lennék, hogy egy rendkívül minőségi játék, amiből nagyon kevés van manapság, nem nyerné el az év játéka díjat.

davkar te meg összetéveszted valamivel a puffogás szót.

Corvus: ez az, amit nem értek. Most, hogy az LM beírt egyet a blogjába, (megjegyzem igen csak bicskanyitogató stílusban) hogy nincsenek kurvaanyázások, most mindjárt el kell kezdeni gecizni mindenkivel? Nem konkrétan erre az esetre értem, mert lehet nem is olvastátok, de egyre több topicban olvasok teljesen ok nélküli agresszív beszólásokat.
ajánlott olvasnivaló