Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

Új The Witcher 3: Wild Hunt képek és infók

Az 50 órányi fő történeti szál mellett legalább ugyanennyi időt tölthetünk el a mellékküldetésekkel.

2013.03.01. 15:35 | Dino | kategória: Játék

Friss infók kerültek ki a CD Projekt RED készülő új RPG játékáról, a The Witcher 3: Wild Huntról. Adam Badowsky, a csapat vezetője elmondta, hogy az óriási nyílt világban is rengeteg döntés vár majd ránk, és az ezekből kibontakozó cselekményszálak kizárják a másikakat, így többszöri újrajátszás során is újabb dolgokkal találkozhatunk majd. A trilógiát lezáró epizód sztorijában Geralt a szeretteit keresi, miközben összetűzésbe kerül a Wild Hunt csoporttal is. A nyílt világot - amely mintegy harmincszorosa a második részben lévőnek - nem egyetlen téma köré építik a CD Projekt REDnél, inkább különböző atmoszférájú területekre osztották a térképet, amelyek mindegyikének megvan a saját lakossága és főbb karakterei. A fő történeti szál - amelynek végigjátszása mintegy 50 órát vesz majd igénybe - mellett rengeteg mellékküldetés vár ránk, és a különböző helyszínek történéseiben is részt vehetünk, ezáltal duplájára nyújtva a játékidőt. Cselekedeteink pedig - legyenek az akár csak egy-egy oldalág eseményei - hatással lesznek a világban történő változásokra is, így igencsak szerteágazó, nemlineáris kalandok várnak ránk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új The Witcher 3: Wild Hunt képek és infók
Új The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infókÚj The Witcher 3: Wild Hunt képek és infók
The Witcher 3: Wild Hunt
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 3: Wild Hunt

hozzászólások (8)

medve91
medve91 2013.03.01. 16:03
Dino: igen láttam a dolgokat, meg is néztem az egész 2 órás műsort:9 de tudod az emberben ott van a kétkedés! Én elhiszem hogy a PS4 egy bivaly erős gép lesz, de szeretnék bizonyítékot is látni! A Watch Dogs az egyetlen ami azt mutatja hogy nem csak egy port lesz! Remélem hogy feleslegesen aggódom ez miatt!:) Egyébként a játék jól néz ki, és várom mivel a 2. részben vannak kemény utalások a Wild Hunt-ra, hogy kik ők, mik ők!:)
VodevilX
VodevilX 2013.03.02. 11:04
Ennek azért még van hova fejlődnie látványban, ez alig több mint a 2, persze nem mintha nekem nem lenne tökéletes az is, de... tényleg túl nagy volt az új next gen felhajtás, és nem sikerült akkorát ugrani, mint a most végét járó konzolokkal. Mert amúgy tényleg, sehol nincs a pc-hez képest a konzolos 2. rész sem.
Amit én várnék az a még dinamikusabb/interaktívabb környezet (imádtam amit a Bad Company 2 és a Battlefield 3 nyújtott, pedig ez még mindig csak kezdetleges), és a tessalation meg különböző fizika mint az új Tomb Raideres haj, vagy a Mafia 2 ruha szimulációja.
De úgy gondolom ettől még igen messze állunk hardver szinten, és az elérhetőre godnolok, nem NASA erőművekre :)
Yaho0
Yaho0 2013.03.31. 09:37
Eddig nagyon várós :) Sajnos nem játszottam végig a régebbi Witchereket, az 1 nem tetszett a harcrendszer miatt, a 2 viszont tetszett de nem volt elég jó vasam hozzá. A történet miatt megérné kijátszani?
zolee06
zolee06 2013.03.31. 11:32
Mindenképp! Nagyon jó játékok :) !
Petike1982
Petike1982 2016.04.02. 11:14
Sziasztok!

Volna egy kérdésem illetve egy problémám.
Új játék pluszt szeretnék indítani,mert végeztem a storyval már másodszor,de sehogy nem jön össze.68as szinten végeztem a második turnussal,most mennék tovább. (olyan rég volt már,mikor 2-szorra neki futottam és elfelejtettem. :D )
Tud nekem valaki segíteni benne,hogy lépésről lépésre mit kell tennem,miután végeztem a story küldivel?

Köszi előre is!

Petike
ajánlott olvasnivaló