Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed IV: Black Flag Assassin's Creed IV: Black Flag

Máris megvan az Assassin's Creed IV: Black Flag premierdátuma?

Hamarosan bemutatják a játék első trailerét, a visszaszámlálást vezető oldalon azonban "véletlenül" felbukkant egy pontos dátum és a célplatformok is.

2013.03.01. 17:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A rajongók kimondottan szeretik a "marketing véletleneket", mint amilyen valószínűleg a tegnap bejelentett Assassin's Creed IV: Black Flag esetében is történt. A játék első trailerét négy nap múlva mutatják be, erről pedig a hivatalos oldalon egy visszaszámlálást is vezetnek a készítők. Ezen az oldalon ugyanakkor "véletlenül" felbukkant egy pontos megjelenési dátum és a célplatformok ikonja is. Eszerint az új epizód október 29-én jelenik meg PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Érdekesség, hogy a PS4 logója hiányzott, de valószínűleg később erre a platformra és a Microsoft áprilisban bemutatásra kerülő új konzoljára is elkészítik a játékot. A dátum és a platformok természetesen azóta eltűntek az oldalról. ■

Assassin's Creed IV: Black Flag
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed IV: Black Flag

hozzászólások (3)

szbszig
szbszig 2013.03.01. 20:04
Akkor ez lesz a módi, hogy minden évben október végén jön egy újabb Assassin's Creed? :-D
balays82
balays82 2013.03.01. 20:51
Nem értem, miért csodálkoztok sokan, hogy minden évben megjelenik egy új rész, amikor ez már 2009 óta így van, csak az első két rész között telt el 2 év. Ráadásul mindig novemberben jelent meg az aktuális rész (a PC-s verzió rendszeresen késett), kivéve az AC III-at, ami októberben.
Attak
Attak 2013.03.02. 18:53
Hát nem szaroznak :D
ajánlott olvasnivaló