For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új nehézségi fokozat a Far Cry 3 új frissítésében

Megérkezett a Far Cry 3 1.05-ös javítása, amely az egyszemélyes módhoz is olyan újdonságokat ad, amelyeket a rajongók kértek.

2013.03.06. 21:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavalyi év egyik legjobb akciójátéka lett a Far Cry 3, amelyben sikeresen kiküszöbölték a második részben elkövetett hibákat. Természetesen ezzel együtt sem lett tökéletes és hibátlan alkotás, így időnként érkezik hozzá egy-egy javítás és frissítés. Most is így történt, megérkezett az 1.05-ös patch, amely mind az egyszemélyes kampányt, mind a többjátékos részt érinti.
Előbbi esetében a sztori végigjátszása után a játék felajánlja, hogy törli a felszabadított kalóztáborokat, így újból megnyílik a lehetőség a becserkészésükre. Emellett megérkezett a sok rajongó által kért új, Master nehézségi fokozat, amely sokkal keményebb ellenfeleket és veszélyesebb vadállatokat jelent.
A többjátékos módban megjelent a Map Beta Test, vagyis a magunk szerkesztette pályákat mostantól bétatesztelésnek vethetjük alá: míg a többiek játszanak rajta, mi spectator nézetből figyelhetjük az eseményeket, a játékosok pedig jelezhetik az esetleges hibákat. Mostantól készítő szerint is listázhatjuk a térképeket. A saját készítésű és privát meccseken megszűnik az Idle Kick, vagyis a tétlen játékosok kirúgása. A pályaátugrási szavazáson mostantól több időnk lesz dönteni. Az Outpost nevű telefonos alkalmazáson is történt egy kis frissítés, megérkezett rá a The Grid nevű minijáték. Az új frissítés mindhárom platformra elérhető már. ■

Far Cry 3
A legutóbbi Far Cry 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.