Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Tactical Intervention

A bejelentésekor a Counter Strike utódjának titulálták a játékot, amelyet erősített az is, hogy a CS egyik atyja, Minh "Gooseman" Le fejlesztette.

2013.03.29. 12:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2010-ben jelentették be, hogy készül a Tactical Intervention, amelyet az a Minh Le jegyez, aki alaposan kivette a részét a Counter Strike elkészítéséből is. A nyílt béta teszt után most már a végleges változat is elérhető, ehhez csupán a hivatalos oldalra kell ellátogatni. Le elmondása szerint, miután távozott a Valve csapatától, megnyílt számára a lehetőség, hogy új játékában megvalósítsa mindazt, amit régóta tervezett.
"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy olyan hosszú fejlesztési idő után végre megjelenhet a játék. A T.I.-ben végre megvalósíthattam azokat a dolgokat, amiket régóta szerettem volna, így külön izgulok, hogy a játékos közösség mit reagál rájuk. A következő években folyamatosan emelni szeretnénk a játékélményt, új tartalmakkal, fejlesztésekkel és persze fegyverekkel, sok-sok új fegyverrel." - nyilatkozta Le a megjelenés kapcsán.
A Tactical Intervention egyik fontos eleme a Highway Mission, amely tulajdonképpen egy autós üldözés. Valaki vezet, mások pedig az ablakon kihajolva igyekeznek lelőni az üldözőket vagy épp az üldözötteket. A küldetések során lehetőségünk lesz harci kutyákat segítségül hívni, de akár kötélen is leereszkedünk, hogy felülről lepjük meg az ellenséget. Mivel ezúttal is a terroristák csapnak össze a terrorelhárító alakulattal, előbbiek minden eszközt megragadhatnak: akár civileket is maguk elé ránthatnak élő pajzs gyanánt. ■

Tactical Intervention
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tactical Intervention

hozzászólások (4)

Dilizs
Dilizs 2013.03.29. 20:41
Kár h Európából nem lehet játszani... :S
veterán33
veterán33 2013.03.30. 07:23
Ahogy elnézem innen már elérhető: http://ti.ogplanet.com/en/intro.og
Dilizs
Dilizs 2013.03.30. 08:39
Pedig innen akartam lehuxni...Felraktam az OGP launchert viszont mikor le akarom töltetni vele a játék kliensét, akkor rinyál h ebből a régióból nem lehet...nem vágom. Vagy valamelyik mirror linkről kéne lekapni a klienst?
munszu
munszu 2013.03.30. 20:30
Ha valakinek működik majd le írja, hogy sikerült el indítania?
Én is szívesen ki próbálnám, a CS-t bár már nem szeretem. (pedig régen sokat játszottam vele) , de ebben vannak ötletek amik tetszettek, és kíváncsi lennék rá.
ajánlott olvasnivaló