Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Assassin's Creed: Árulás - hamarosan megjelenik a legújabb könyv

Április közepén érkezik hazánkba a legújabb Assassin's Creed regény, amelyet ezúttal is Oliver Bowden írt és természetesen immáron az 1700-as évekbe repíti az olvasót.

2013.04.04. 11:12 | szerző: GeryG | kategória: Kultúra

Hamarosan hazánkban is megjelenik Oliver Bowden legújabb regénye, az Assassin's Creed: Árulás. A kötet a tavaly októberben megjelent Assassin's Creed III mentén halad majd, főhőse Haytham Kenway lesz. Még egészen pici gyermek korában családjára fegyveresek rontanak, és szeme láttára végeznek apjával, nővérét elrabolják. Ő, anyja védelmében végez az egyik támadóval. Miután a gyermek teljesen magára marad, egy titokzatos idegen veszi szárnyai alá és kitanítja a kardforgatás tudományára. Halálos küldetéseken vesz részt, míg végérvényesen bele nem keveredik a templomosok és orgyilkosok évszázadok óta dúló titkos háborújába.
Az új kötet ezúttal is a Fumax Kiadó jóvoltából jut el hazánkba, a megjelenésre pedig várhatóan április 12-én kerül sor. Akit érdekel a regény, az a kiadó honlapján bele is tud olvasni, illetve elő is rendelheti. ■

hozzászólások (9)

GeryG
GeryG 2013.04.05. 13:48
Ezért mondtam, hogy ízlés kérdése! :D

Itt írogatok már néhány éve, korábban egy egészen más témájú portálnál is dolgoztam.
De ezzel párhuzamosan (leszámítva az elmúlt kb. 5 évet) novellákat és rövid történeteket írogattam hobbi szinten. Ezért érzem azt, hogy az újságírás és az irodalmi alkotás köszönőviszonyban sincs egymással, egyik értékes műveléséből nem következik egyenesen a másik. :)

Én szándékosan elvonatkoztattam a játéktól, így pedig egészen olvasható történet kerekedett belőle. Erre a legjobb példa, hogy őseim az összes eddig megjelent kötetet olvasták, és nekik fogalmuk sincs a játékokról. És már várják a folytatást. Róluk pedig a legkevésbé sem lehet elmondani, hogy nem olvasottak, más hobbijuk sincs szinte, mint az olvasás! :D
Artemius '89
Artemius '89 2013.04.05. 14:13
Na ennek örülök! :D Lehet megpróbálom beadni én is anyumnak a dolgot... nem is hülyeség! Hiszen ebben nincs benne a sci-fi vonal, amit az Animus képvisel. Na majd meglátjuk :)
szbszig
szbszig 2013.04.05. 15:01
Ha valóban Haytham Kenway lesz a regény főhőse, akkor a borítón miért Connor látható?...
Artemius '89
Artemius '89 2013.04.05. 15:35
Marketing... ő a játék arca, vele lehet eladni a könyvet!
szogyenyi
szogyenyi 2013.04.06. 22:13
na! Pont jó. Addigra kivégzem a Revelations-t :)
ajánlott olvasnivaló