Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kiderült a Neverwinter nyílt béta kezdetének időpontja

Az ígéretes, ingyenesen játszható MMORPG hamarosan bárki számára kipróbálható lesz.

2013.04.04. 20:00 | szerző: Fade | kategória: Játék

A Perfect World Entertainment és a Cryptic Studios büszkén jelenti, hogy április 30-tól mindenki számára elérhetővé válik a Neverwinter nevű MMORPG-jük. A fejlesztők sok évi kitartó munkája végre meghozta gyümölcsét, és a játékosbázisuk hathatós segítségével a lehető legtovább finomították a végeredményt. Nekik és az alapítói csomagok tulajdonosainak április 12-én tartanak még egy utolsó zárt béta hétvégét, ahol először próbálhatják majd ki a szerencsések a játék foglalkozásait. A négy közül (Leadership, Mailsmithing, Platesmithing, Leatherworking) bármelyiket felvehetik majd akár egyszerre is. A nyílt béta rajtolása után nem lesz semmiféle karaktertörlés, így amit elérünk, azt semmi esetben sem fogjuk már elbukni. Ti várjátok már a játékot? ■

Neverwinter
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Neverwinter

hozzászólások (6)

szabolint
szabolint 2013.04.05. 01:39
Anno a jagged alliance online-nál találkoztam ilyennel, hogy minden beta patch után resetelték a rendszert. Abba is hagytam, mert feleslegesen nem szeretek karaktereket húzni.
Balanses
Balanses 2013.04.05. 09:56
Nagyon úgy néz ki komám. :)
Fade
Fade 2013.04.05. 21:19
Igen, bevett szokás, hogy béta események után törlik a karaktereket. Én például ezért nem szoktam megnézni ezeket a teszteket, nem szeretem ha elúszik a karakter és legközelebb kezdhetem elölről. : )
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.04.06. 01:28
A gond az, hogy a legtöbb esetben kicsit unalmas ugyanazokat a dolgokat újracsinálni, csak hogy legyen egy olyan karaktered, ami korábban megvolt, mielőtt rá nem csaptak a kezedre... A C9-et a lineáris pályáival ezért nem kezdtem újra a béta után, Neverwinterben nem is bánom, hogy az első hétvége után nem jutott időm játszani, majd az open alatt komolyabban ráfekszek.
Vilminus
Vilminus 2013.04.13. 16:22
Elindult magyarország első Neverwinter Online-nal foglalkozó rajongói oldala, ha érdekel a téma, gyere és nézz be!
http://neverwinter.hu

Guide-okat, Játék leírásokat találhatsz folyamatosan bővülő oldalunkon, olvashatsz a világ hátteréről is. Akár te magad is írhatsz cikket.
Külön figyelmedbe ajánlom a Foundry kalandok ajánlását: saját munkát, vagy általad jónak tartott kalandokat is meg tudod osztani a közösséggel!
ajánlott olvasnivaló