Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Júniusban érkezik a Ride to Hell: Retribution és a Ride to Hell: Route 666

Egyszerre három játékot is bejelentett a Deep Silver, a Ride to Hell: Retributionnel egy időben érkezik a Ride to Hell: Route 666, míg a Ride to Hell: Beatdown egyelőre nem rendelkezik premierdátummal.

2013.04.05. 13:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2008 óta fejlesztik a Deep Silvernél a Ride to Hell: Retributiont, amely eredetileg 2009-ben jelent volna meg. Nos, egy pici késéssel, de idén júniusban meg is érkezik a játék, amelyben Jake Conwayt alakítjuk a '60-as évek végén. Conway egy motoros banda, a The Devil's Hand nyomába ered, hogy bosszút álljon, de azt nem tudni, pontosan miért. A lent látható trailer alapján a hangulat leginkább egy Tarantino mozira emlékeztet, brutalitásban pedig nem lesz hiány. A Ride to Hell: Retribution a tervek szerint június 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
Érdekesség, hogy ezzel egy időben, ugyanezen platformokra megjelenik a Ride to Hell: Route 666 is, amelyben egy motoros bandát irányíthatunk Chicagótól Los Angelesig. Minden megtett mérföldért komolyan meg kell majd küzdenünk, hol az eszünket, hol az öklünket használva.
A motoros játékok áradata itt még nem ér véget, ugyanis a Deep Silver jelezte, hogy készül a Ride to Hell: Beatdown is, amely egy igazi bunyós játék lesz. Ez egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, és bővebb információkkal is csak később szolgálnak majd róla. ■

Ride to Hell: Retribution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ride to Hell: Retribution

hozzászólások (1)

Artemius '89
Artemius '89 2013.04.05. 13:17
Azért remélem a játékban nem kell majd golyók elől ugrálni... az egy picit már sok volt :D
ajánlott olvasnivaló