Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hivatalosan is bejelentették a Batman: Arkham Originst

A kirobbanó sikerű sorozat harmadik epizódjával együtt készül a kézi konzolokra szánt játék is, amely a Batman: Arkham Origins Blackgate címet viseli.

2013.04.09. 19:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt röppent fel a pletyka, miszerint a következő Batmanes játék a Batman: Arkham Origins lesz. Akkor még arról beszéltek a források, hogy az előző két epizódot jegyző Rocksteady Studios készíti az új részt is, ám ez a most érkezett hivatalos bejelentés szerint mégsem így lesz.
A Batman: Arkham Origins fejlesztését ugyanis a WB Games Montreal végzi, és a címének megfelelően egy előzmény lesz. A történet évekkel a nagy sikerű Arkham Asylum és Arkham City eseményei előtt játszódik, és a fiatal Batman karrierjének elejét ismerhetjük meg belőle. A játék az ifjú igazságosztó életének egy sorsdöntő eseménye körül zajlik majd, de ennél többet egyelőre nem lehet tudni.
"A Batman: Arkham egy hatalmas AAA kategóriás videojáték sorozat és nagy örömünkre szolgál az univerzum kiszélesítése a Batman: Arkham Origins játékkal. A WB Games Montreal egy hihetetlenül tehetséges csapat, amely a Rocksteady díjnyertes technológiájára és játékmenetére építve létrehozott egy mély, magával ragadó és minőségi élményt, melyet a rajongók imádni fognak." - nyilatkozta Martin Tremblay, a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke, akihez csatlakozott a fejlesztőcsapat vezetője, Reid Schneider is - "A WB Games Montreal számára megtiszteltetés, hogy a Batman: Arkham Origins megalkotásával egy új fejezetet hozzon létre ebben a csodás sorozatban. A sorozat óriási hívei vagyunk és elkötelezettek amellett, hogy a rajongók számára egy olyan játékot hozzunk létre, mely világát szeretik és egy fiatal Batman szerepében friss történetet és kiterjesztett világot találnak."
Az új játékban az előző részeknél tehát nagyobb játéktérre számíthatunk, kalandjaink helyszíne ugyanis maga Gotham városa lesz. A fejlesztők már most kitűzték a megjelenési dátumot is, amely szerint október 25-én kerül a boltok polcaira a játék PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és WiiU-ra, vagyis csak a jelen generáció képviselőire.
Ezzel együtt készül egy másik játék is, amely a Batman: Arkham Origins Blackgate címet viseli, és egy 2,5 dimenziós alkotás lesz. Ez kimondottan a hordozható konzolokra készül, vagyis a sorozat történetében először jelenik meg Nintendo 3DS-re és PlayStation Vitára. Története a nagykonzolos játék eseményei után játszódik, vagyis tovább viszi a fonalat az előzmények és a már ismert történetek között. Ennek fejlesztéséért az Armature Studios felelős, megjelenésére pedig a nagykonzolos játékkal egy időben, október 25-én számíthatunk. ■

Batman: Arkham Origins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Batman: Arkham Origins

hozzászólások (2)

Gobiakos
Dilikutya
Dilikutya 2013.04.12. 19:43
Ezek szerint nem a Rocksteady fejleszti?
ajánlott olvasnivaló