Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes bővítés a The Showdown Effecthez

A mai napon bőséges tartalmi frissítés érkezett az Arrowhead Game Studios többjátékos módra kihegyezett akciójátékához. A frissítéssel új helyszínek, karakterek és kosztümök kerültek a játékba.

2013.05.07. 21:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március elején jelent meg az Arrowhead Game Studios oldalnézetes akciójátéka, a The Showdown Effect. Az érdekes alkotás az akciófilmes klisékből táplálkozik és kifejezetten a többjátékos módra van kihegyezve. A mai nappal méretes frissítés érkezett hozzá, amelyben ingyenes plusz tartalmakhoz juthatunk.
Két új helyszínnel gazdagodunk, amelyek a találó South Eastwood és a Fort Fiesta neveket viselik és mindkettőt a klasszikus spagetti western filmek ihlették. Két új hős csatlakozik a gárdához: Telma Vaine a brit szuperkém, aki álcázó berendezéssel és éles pengékkel támad, valamint Dr. Johnny Bionic, akinek minden nap harcolnia kell, hogy féken tarthassa robotkarját, különben az mindenkivel végezne a földön. A fentieken túl egy sor új öltözék is vár a játékosokra. A frissítéshez egy vadonatúj trailer is társult, ezt lent tekinthetitek meg. Aki még nem vásárolta meg a játékot, az most 50%-os kedvezménnyel juthat hozzá a Steam áruházában. ■

The Showdown Effect
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Showdown Effect

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló