25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nyáron érkezik az Endless Space: Disharmony

Az űrstratégiai játék első komolyabb kiegészítője új frakcióval, új egységekkel és új megoldásokkal érkezik.

Írta: GeryG

Tavaly nyáron jelent meg az Amplitude Studios első játéka, az Endless Space, amely a 4X űrstratégiai játékok táborát erősíti. Mind a rajongók, mind a kritikusok pozitívan értékelték a csapat munkáját, amely hamarosan megkapja első kiegészítőjét is. A Disharmony címet viselő bővítmény a tervek szerint nyáron válik elérhetővé digitális és dobozos formában egyaránt. "Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ennyire motivált csapatunk és ilyen fantasztikus közösségünk van. A kiegészítő a játékosok igényei és szavazatai alapján készült, így reméljük, hogy legalább részben teljesíteni tudja majd az elvárásokat." - nyilatkozta Mathieu Girard, a stúdió vezetője. A kiegészítő a következőkkel bővíti az alapjátékot:

  • Új frakció, a Harmony
  • Új vadász és bombázó egységek, valamint új formáció és célzó rendszer
  • Teljesen újragondolt hajószerkesztő, új fegyverkezelővel
  • Új inváziós mechanika, felkészíthetjük a lakosságot bombázás, ostrom, és invázió ellen
  • Új, továbbfejlesztett mesterséges intelligencia
  • A rajongók kérései alapján: négy új hős, a technológiacsere kikapcsolásának lehetősége, az újonnan épített hajók gyülekezési pontjának megadási lehetősége

Az Endless Space a megjelenése óta eltelt közel egy év alatt eddig négy kisebb DLC-vel bővült, ám a Disharmony tekinthető az első komolyabb kiegészítésnek.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!