Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Petíció a Tom Clancy's The Division PC-s változatáért

A Ubisoft az E3-on jelentette be az ígéretes akciójátékot, amely azonban kizárólag a következő generációs konzolokra készül. Ezen szeretnének változtatni a játékosok.

2013.06.17. 16:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az E3-on rántotta le a leplet vadonatúj játékáról a Ubisoft. A sajtótájékoztatón mutatták be a Tom Clancy's The Divisiont, amely egy jövőben játszódó, külső nézetes akciójáték. A fejlesztést a svéd Massive Entertainment végzi, akik olyan kiváló játékokat tettek már le az asztalra, mint a World in Conflict, az Assassin's Creed Revelations, vagy épp a Far Cry 3. A történet az újabban egyre inkább felkapott poszt-apokaliptikus témát dolgozza fel, az elpusztult New Yorkban játszódik. Mi egy különleges katonai csoport egyik tagját irányítjuk. Az igazi érdekességet azonban az adja, hogy mindezt egy nagy online világban tehetjük meg, ahol saját karakterünk fejlődéséhez nem csupán az állandó harc, de a többi játékossal való kapcsolattartás is hozzájárul.
A The Division azonban kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra lett bejelentve, ám ez nem nyerte el a játékosok tetszését. Ezért a napokban útjára indítottak egy online petíciót, amelyben egy PC-s változat elkészítését kérik a fejlesztőktől.
"Így a PC-s társadalom kimarad. Kimaradnak azok, akik jobban szeretnek a számítógépükön játszani a konzol helyett. Kimaradnak azok is, akik bizonyos okokból csak PC-n tudnak játszani vagy egyszerűen jobban PC-n. Az, hogy a Tom Clancy's The Division nem készül el PC-re, nem igazságos a közösséggel szemben, akik így lemaradnak egy nagyszerű élményről." - olvasható a petíció szövege.
A gyűjtés jelenleg 52 000 aláírásnál tart, a cél a 75 000 fő. Bárki csatlakozhat, ehhez pusztán a nevét, email címét és városát kell megadnia, valamint az okot, amiért számára fontos ez a kérdés. ■


Tom Clancy's The Division
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division

hozzászólások (16)

Attak
Attak 2013.06.18. 08:42
done
joccc
joccc 2013.06.18. 08:45
Ha ilyen játékstílust szeretnél,akkor nem ilyen Cod,BF3 szintű játékok között kéne keresned a megoldást. Játsz pl Arma 2-t (3-at az alphával). Ott nemigen látsz ilyen buta,eszetlenül fel-alá rohangászó embereket,mert azokat csúnyán megbünteti a játék reális sebzése,s az ellenség.
-T0ng-
-T0ng- 2013.06.18. 09:15
A CoD-ot az agyatlan lövöldéhez sorolom és szerintem a sorozat multija ott mindig is az lesz. A Battlefield esetében várnék valami racionalizálódást, első sorban ugye a Commander pozíció miatt...de hát...

Mindegy én kívánom, hogy akik ezt a mesés kinézetű játékot PC-n akarják tolni, azoknak is meglegyen ez az öröm, az Massive-nak pedig ajánlom hogy olyan rendszert hozzon össze, amiben lehet taktikázni rendesen.
kakkancs
kakkancs 2013.06.18. 09:33
Nem is tudom mit szóljak, először a WatchDogs, most meg ez. //Ubisoft kérlek állj le, mert a végén elveszed minden fityingemet.
Sucee
Sucee 2013.08.20. 12:31
Lesz.
ajánlott olvasnivaló