25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ingyen Torchlight a GoG.com oldalán

Visszautasíthatatlan ajánlattal indul az online áruház nyári akciója. Július 5-éig különböző kedvezményekkel várják a vásárlókat.

Írta: Dino 12 hozzászólás

Július 5-éig tartó nyári vásár indul a GoG.com oldalán, ahol folyamatosan különböző leértékelésekbe lehet botlani az elkövetkező hetekben. Az akció indításául ráadásul egy játékot 48 órán keresztül ingyen lehet tölteni, még pedig a Runic 2010-es, Torchlightját. Az ajánlat csütörtökön délig tart, így akit érdekel ez az RPG, gyorsan kattintson az előbbi linkre! A játék természetesen DRM-mentes, továbbá jár mellé soundtrack, háttérképek, artworkök és pályaszerkesztő is.
A GoG nyári vásárának további ajánlatai itt tekinthetők meg, benne 1-1 napon át tartó (de cserébe akár 80-90%-os) árkedvezményekkel. Ma például indításként az Alan Wake franchise 44,98 dollár helyett 4,98 dollárért, a teljes Dungeons and Dragons csomag pedig 105,90 dollár helyett 21,10 dollárért kapható (igen, tulajdonképpen az összes D&D, Baldur's Gate teljestől Neverwinter Nightsig).

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Torchlight

Platform:

Kiadó: JoWooD Productions

Megjelenés:
2010. április PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hofi
Hofi [1575]
Egyáltalán nem olyan mint a Steam. Ehhez nem kell semmilyen keretprogram, hogy fusson. Annyiszor töltöd le, teszed fel és törlöd le, ahányszor csak akarod. Ezért sokkal jobb mint a Steam. Amikor játszol vele nem kell hozzá még net se.
Zoo_Lee
Zoo_Lee [404]
Esetleg még egy lehetőség: a játékkal ezt a problémát, ha jól vettem ki a fórumposztokból, az okozza, hogy admin profillal kell telepíteni és futtatni... a GoG supportján is van egy tipp, hogy jobb klikk ikonon és "Run as Administrator"-ként megpróbálni, ha ez sem megy, akkor törölni, és eleve a telepítőt így adminként futtatni, ha pedig ez sem, akkor van vmi a UAC rendszereszköz leállításával kapcsolatban, de az nekem már magas, nem használok Win7-et...
GoG.com Torchlight Support
Zoo_Lee
Zoo_Lee [404]
http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=24&t=16590
Elvileg a problémát vmi kavarodás okozza a Windows felhasználói profilok között. Akik írtak a linkelt poszton az adminnak, azok kaptak vmilyen batch filet, ami javítja a hibát...
munszu
munszu [574]
Ezt írja most ki 'It appaers you do not have the Encore build installed.
Please install Torchlight off the Disk and try again."
Ez miért van?:(
VodevilX
VodevilX [11345]
Tulajdonképpen jobb! Egyrészt regneteg játék van már, a főleg régebbi 5-10-15 éves címek, akár, viszont garantáltan futnak, a mai oprendszereken is.
Lényeg, hogy megveszel, vagy ily módon ingyen hozzá jutsz egy játékhoz, felkerül a polcodra, és letöltheted egy darabban (ha több gigás akkor több 2gigás részletben) a játék telepítőjét böngészőből, vagy van egy nagyon jó letöltő programjuk, kizárólag a telepítők fájl(okat) leszedni.
Nincs semmi féle steamhez hasonló kliens, aminek futnia kell. Felteszed és játszol. Bárhol. Bármikor.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (12 db)