Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Crew The Crew

Hatalmas világ, végtelen számú játékos: ez a The Crew

Az E3-on mutatkozott be az Ivory Tower autós játéka, amelyet egyszerűen csak minden idők legnagyobb játékának neveztek a fejlesztők. Miért? Mert állításuk szerint az egész Egyesült Államok lesz a játszóterünk benne.

2013.06.24. 13:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem kis fába vágta a fejszéjét az Ivory Tower csapata, akiknek olyan játékok fejlesztésében vettek részt, mint a V-Rally, a Test Drive Unlimited, valamint a Need for Speed különböző epizódjai. A stúdió első önálló játéka a The Crew lesz, amely a fenti címekhez hasonlóan egy autós játék lesz. Ám az ígéretek szerint nem akármilyen, hiszen minden idők legnagyobb játékaként harangozta be a Ubisoft az idei E3-on. Kijelentésüket azzal támasztották alá, hogy az Egyesült Államok teljes területe a játszóterünk lesz. A napokban Ahmed Boukhelifa adott interjút, amelyben további részletekről rántotta le a leplet.
"Nagyon nagy, hatalmas. Több mint 10 000 km-nyi út. Ez minden korábbinál több élménnyel kecsegtet. Adott ez a hatalmas nyitott világ. Rengeteg időt töltöttünk a fizikai motor fejlesztésével, amelynek célja, hogy minden autó eltérő irányítással rendelkezzen, valamint a valóságnak megfelelően viselkedjen annak függvényében, hogy épp földúton, hegyi szerpentinen vagy épp versenypályán autózol."
A világ öt régióra lesz bontva, amelyeket fokozatosan oldhatunk fel, ahogyan az autókat és bizonyos játékmeneti elemeket is. A fejlesztők csupán azzal eltöltöttek közel egy évet, hogy megállapítsák, mi az a technikailag és az élmény szempontjából is elfogadható maximális tartalom, amit belezsúfolhatnak a játékba. Volt már játék, amelynek beletört a bicskája a hatalmas bejárható területbe, hiszen azt nem töltötték fel megfelelően élettel és tennivalóval. A The Crewban az a fejlesztők célja, hogy mindenféle terepen lehetőségünk legyen száguldozni a sivatagtól a hegyvidékig. Ráadásul mindenfelé kihívásokba, feladatokba botlunk majd.
A játékmenetet tekintve nevezhetjük a játékot MMO-nak, hiszen lényegében más játékosokkal közösen róhatjuk benne az utat. A játékba bármikor szabadon beszállhat bárki és ugyanígy bármikor el is hagyhatjuk azt. Mivel minden játékos a saját regionális szerverén keresztül kapcsolódik a virtuális világba, ezért a számuk gyakorlatilag nincs maximalizálva, bármennyien játszhatnak egyszerre.
A The Crew a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox ONE-ra jelenik meg jövő év elején. ■


The Crew
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Crew

hozzászólások (5)

fZolee
fZolee 2013.06.24. 22:53
Ejj, ilyen egy hangulatos trailer! :-)
Eddig nagyon igeretes autos jateknak tunik.
Hatlamas, teljesen szabadon bejarhato valtozatos kornyezet, szep grafika, autok alakithatosaga(off-road camaro bazz.. :-D) biztato. Iranyitas es fizika legyen rendben es akar ev autos jateka is lehet jovore.
Creativ3Form
Creativ3Form 2013.06.25. 04:16
Maga a trailer tényleg zseniális, de a gameplay vidik már fényévekre vannak ettől a jelzőtől. Azok alapján, ez maximum körítésben lesz különb a mostani NFS részektől. :-/ Ezen a videón is, mintha egy téglát irányítanék, aminek vannak kerekei...
_Sun_
_Sun_ 2013.06.25. 07:38
Ha a játékmenet gagyi lesz, az PC-n annyit jelent, hogy várni kell míg a közösség gatyába rázza (mint a Fuel esetében a Fuel: Refueled).
GeryG
GeryG 2013.06.25. 10:16
Fuel!!!!
Na pont erre a játékra céloztam a hírben, hogy volt, akinek beletört a bicskája a gigantikus méretekbe, csak épp a címe nem jutott sehogy eszembe, köszi! :D
keesz
keesz 2013.06.26. 10:10
Hát a gameplay trailer eléggé elkeserítően néz ki. Ha ebbe raknak 1 megfelelő fizikai modelt, akkor meglesem, de így, full arcade az egész, tipikus tucatjáték ami megy a süllyesztőbe, ha nem csinálnak vele vmit
ajánlott olvasnivaló