For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wolfenstein: Enemy Territory infók és képek

2002.12.04. 18:28 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megjelent pár friss információ és kép a Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory-ról. Az egyjátékos rész új küldetései hasonlítani fognak a többjátékos részhez. Itt is egy csapat tagjaként kell tevékenykedni, mely szanitécből, mérnökből és hasonlókból áll. Mi adjuk majd a parancsokat a társaknak is, így kihasználhatjuk a különleges képességeiket, gyógyíttathatunk velük vagy elküldhetjük felszedni egy aknát.
A többjátékos rész is komoly fejlődésen esik át. Most már 60-an is játszhatnak egyszerre, de a csapatok hat fős kisebb osztagokra bomlanak majd, melyeknek meglesz a saját vezetője.
További újítás lesz az, hogy egész küldetéssorozatokat játszhatunk végig online, melyek során a karakterek fejlődhetnek és kitüntetéseket is szerezhetnek, melyek az egyenruhájukon is megjelennek majd. Lesznek olyan felszerelések is, melyeket csak a megfelelő tudásszinttel lehet használni. A fejlődés során majd könnyebben lehet mozogni nehézfegyverekkel, még később pedig a lerakott aknákat is könnyebben fedezik fel a karakterek. ■

előző
következő
Wolfenstein: Enemy Territory infók és képek
Wolfenstein: Enemy Territory infók és képekWolfenstein: Enemy Territory infók és képekWolfenstein: Enemy Territory infók és képekWolfenstein: Enemy Territory infók és képekWolfenstein: Enemy Territory infók és képekWolfenstein: Enemy Territory infók és képekWolfenstein: Enemy Territory infók és képek
Wolfenstein: Enemy Territory
A legutóbbi Wolfenstein: Enemy Territory cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.