Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Tom Clancy's EndWar Online

Böngészőkben tér vissza a poszt-apokaliptikus stratégiai játék.

2013.09.15. 11:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2008-ban jelent meg a Tom Clancy's End War, amelyet a Ubisoft Shanghai fejlesztett, ám nem igazán nyerte el a rajongók tetszését. A játékmenet ugyanis merőben szokatlan megoldásokat tartalmazott, amelyek nem működtek maradéktalanul megfelelően.
A kiadó azonban nem tett le végleg a játékról, ugyanis az eredeti fejlesztőknél készül az új változat, a Tom Clancy's EndWar Online. A játék tehát böngészőkbe költözik, ahol ráadásul ingyen lesz játszható. A történet szerint a Föld utolsó vezérei vagyunk, akik egy világméretű katasztrófa után a maradék nyersanyagokért háborúznak egymással. A csaták valós időben zajlanak majd, de kapunk bázis és hadsereg menedzsment funkciókat is, amelyek szerepjátékos elemeket is (vagyis valószínűleg fejlődési rendszert) tartalmaznak. Természetesen a csatákat a játékosok egymás ellen vívhatják meg. A látványért a legújabb Flash alapú technológia felel, az alábbi trailer és képek tanúsága szerint nem is akárhogyan.
Megjelenési dátumról egyelőre nem esett szó, de a bétára már bárki előjegyeztetheti magát a hivatalos oldalon. ■

előző
következő
Készül a Tom Clancy's EndWar Online
Készül a Tom Clancy's EndWar OnlineKészül a Tom Clancy's EndWar OnlineKészül a Tom Clancy's EndWar OnlineKészül a Tom Clancy's EndWar OnlineKészül a Tom Clancy's EndWar OnlineKészül a Tom Clancy's EndWar OnlineKészül a Tom Clancy's EndWar OnlineKészül a Tom Clancy's EndWar OnlineKészül a Tom Clancy's EndWar Online
Tom Clancy's EndWar Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's EndWar Online

hozzászólások (2)

david139
david139 2013.09.16. 13:15
Nem rossz, csak ne legyen túlzottan pay to win..
david139
david139 2013.09.16. 13:30
Jelentkeztem bétára, de mivel még soha életemben nem nyertem semmit/sorsoltak ki semmire, ezért nem reménykedem :D
ajánlott olvasnivaló