Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Egy kis Unreal Engine 4

Az Epic egy trailer-sorozatot indít útjára, amelyben a legújabb grafikus motorjának technikai oldalát kívánják bemutatni.

2013.09.26. 20:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt évek legnépszerűbb grafikus motorja kétségtelenül az Epic boszorkánykonyhájában készült Unreal Engine 3 volt. Uralkodása továbbra is töretlen, pedig trónkövetelők akadtak szépen, elég csak a CryEngine családjára vagy épp a RAGE-re (Rockstar Advanced Game Engine) gondolnunk, bár utóbbi kimondottan a Rockstar játékait hajtja.
Az Epic már régóta dolgozik az új generációs grafikus motoron, az Unreal Engine 4-en, amelyre már számos ígéretes játékot bejelentettek. Hogy képes lesz-e az új motor legalább akkora népszerűségre szert tenni, mint az aktuális kiadás (amelyhez ugyebár bárki ingyen hozzáférhet), egyelőre nehéz megjósolni. A fejlesztők mindenesetre szeretnék minél jobban megismertetni mind a játékosokkal, mind a szakma többi képviselőjével, elindították az Inside Unreal trailer-sorozatot, amelyben az UE4 képességeit és technikai jellemzőit veszik sorra. A sorozat első videója már meg is tekinthető. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.