Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A rajongók minden pénzt megadnak a Star Citizenért

Már a 21 millió dollárt is meghaladta a játékra szánt adományok összege, vagyis kapunk mentő-szerelő karrierlehetőséget is.

2013.10.09. 22:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szinte hetente számolhatunk be a Star Citizen gyűjtésének újabb és újabb mérföldköveiről. Szeptember végén lépte át a költségvetés a 20 millió dolláros álomhatárt, mára pedig a 21 millió dollár is összegyűlt. Ezzel újabb funkció kerül a játékba, amely ezúttal a salvage mechanic karrierlehetőséget jelenti. Ezt szabadon talán mentő-szerelőnek fordíthatnánk, vagyis új kaszttal bővül a játék kínálata. A fejlesztők elmondása szerint ez szerves része lesz a játéknak, teljes karriert futhatunk be, amely a végjátékot is befolyásolja.
A következő értékhatár a 22 millió, amely arcleképezést rejt. Elérése esetén webkameránk segítségével saját arcunkat adhatjuk űrhajópilótánknak. Már a 23 milliós határ tartalma is nyilvánosságra került, ez ismét egy kasztot takar: egy Xi'an felderítő bőrébe bújhatnánk, a fejlesztők már elkezdték kidolgozni a Xi'an világot is. Egyedi űrhajókat is jelentene, amelyek irányítása is teljesen eltérne az emberi hajókétól.
Minderről bővebben a játék hivatalos oldalán olvashattok, ahol természetesen még mindig lehet csatlakozni a gyűjtéshez. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.