Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PC-re is jön az Enslaved: Odyssey of the West

Még ebben a hónapban megjelenik a játék prémium kiadása, amely PC mellett PlayStation 3-ra is elérhető lesz.

2013.10.11. 10:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2010-ben jelent meg a Ninja Theory akciójátéka, az Enslaved: Odyssey of the West. A játék kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra volt elérhető és összességében jó fogadtatásban részesült, a megjelenés után kiegészítő is készült hozzá.
A napokban érkezett a hír, miszerint az ausztrál korhatár besorolási szervezet oldalán felbukkant a játék prémium kiadása, ráadásul a platformok között a PC is szerepelt. A Namco Bandai tegnap hivatalosan is megerősítette: készül az Enslaved Premium Edition, amely PC-re és PlayStation 3-ra fog megjelenni még októberben. A pontos tartalom egyelőre nem tisztázott, így azt sem lehet tudni, hogy az említett kiegészítőt is magába foglalja-e. ■

Enslaved: Odyssey to the West
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Enslaved: Odyssey to the West

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2013.10.25. 09:16
"Its a brutally terrible port. The only visual option is Resolution, of which its missing my native. Screen tearing all over the place, theres a really fucking strange loading bug where it will hang for half a second between gameplay and cut-scene where it was almost seam-less before.

The motion blur that helped to hide the lower frame-rate on the consoles now looks hideous with no choice but to deal with it smearing everything." - OK, köszi, kimarad.

Bár azért várok még tapasztalatokra.

Az ismét hihetetlen, hogy a 14GB-os hely miatt akadnak ki az emberkék. No comment...
ajánlott olvasnivaló