Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kiegészítőt kap a Space Hulk

Az ingyenes frissítéssel érkezett új küldetések után ezúttal egy kiegészítő formájában számíthatunk újabb kalandokra. Készül a Space Wolves.

2013.10.11. 13:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány napja jelent meg a Space Hulk nagy volumenű frissítése, amely a szokásos hibajavítások mellett három új küldetést is tartalmazott. A fejlesztő Full Control azonban nem áll meg ennyinél, bejelentették, hogy készül a Space Wolves kiegészítő. Ez a Fangs of Fenris kampány alapján készült három új küldetéssel bővíti majd a játékot, várhatóan még ebben az évben.
"Mikor az első kiegészítő fejezetről kellett döntenünk, úgy gondoltuk, a Space Wolves nem csupán remek bővítménye lenne a játéknak, de azt is jelezné, hogy Skandináviából, a vikingek egykori birodalmából származunk. Mivel támadásban lehengerlően vadak, védelmük pedig megingathatatlan, a Wolf Guard csapata remekül illeszkedik a Space Hulk világába, amelybe új játékstílust is visz." - magyarázta Hentschel Lund, a Full Control vezetője.
A bejelentés kapcsán egy vásárlói akciót is meghirdetnek a fejlesztők. Október 12-én 33%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a játékot a Steam áruházából. ■

Space Hulk
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Space Hulk

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló