Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

6 perc a túlélés kézikönyvéből

A hónap végén jelenik meg a How to Survive című túlélőhorror, amelyben természetesen egy zombiapokalipszist kell átvészelnünk.

2013.10.15. 09:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még a nyár folyamán jelentette be a 505 Games, hogy készül a How to Survive, amelyet az EKO Studios fejleszt. A játék - ahogy az a címéből is sejthető - a túlélésről szól, a fenyegetés pedig mi lehetne más, mint egy zombiapokalipszis. A történet egy hajótöröttről szól, aki egy szigeten ér partot, ahol már javában dúl a fertőzés. A játékmenet több játékból is merít ötleteket, de vannak egyedi megoldásai is. A napszakok váltakozása a Dying Lighthoz hasonlóan kettőssé teszi a játékot, míg nappal mi vagyunk előnyben, addig éjszaka jobb meghúzódni valahol. Ilyenkor csak annyit láthatunk a környezetünkből, amennyit zseblámpánkkal megvilágítunk. A zombikat ugyanakkor vonzza a fény és a zaj, így nagyon óvatosnak kell lennünk. Feladatink között kiemelt szerepe van a hétköznapi szükségletek kielégítésének, hiszen tiszta ivóvíz nélkül nem sokáig húzzuk. Vigyáznunk kell, hogy honnan szerezzük be, mert a tengervíztől kiszáradunk, a pocsolyáktól pedig megbetegedhetünk. Ugyanez a helyzet az élelemmel is. A kameranézet a klasszikus szerepjátékokat idézi, vagyis felső nézetből irányíthatjuk túlélőnket.
A játék október 29-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, mindhárom platformra kizárólag digitális formában. A VG24/7 magazinnak volt szerencséje élesben kipróbálnia a játékot, amelyről egy hatperces videót is megosztottak. ■

How to Survive
A legutóbbi How to Survive cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Várható megjelenések - 2017. március

Beér-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.