Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már elérhető a Magicka: Wizard Wars korai változata

A játék fejlesztése még nem ért véget, de az Early Access keretein belül mostantól csatlakozhatunk a tesztelők közé, kipróbálhatjuk a játékot.

2013.10.15. 16:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jelenleg alfa státusznál jár a Magicka: Wizard Wars, vagyis még rengeteg munka van hátra a végleges változat megjelenéséig. A fejlesztő Paradox North azonban elérkezettnek látta az időt, hogy bevonja a rajongókat is a projektbe, így elérhetővé tették a játék korai változatát a Steamen. Az Early Access szolgáltatásnak köszönhetően mától bárki megvásárolhatja előre a játékot, így hozzáfér ehhez az alfa kiadáshoz és meglátásaival, visszajelzéseivel segítheti a fejlesztők munkáját. A Steam áruházában három támogatói csomag közül választhattok: Starter Wizard Pack, Founder Wizard Pack és IMPressive Wizard Pack. Ezekről részletesebben a hivatalos oldalon olvashattok, ahol lehetőségetek van külön is jelentkezni az ingyenes alfa tesztre. Ebben az esetben azonban minden különleges bónusztól elestek, sőt a részvételeteket sem tudják garantálni a fejlesztők.
A Magicka: Wizard Wars jelen állás szerint 2014-ben jelenhet meg, az Early Access hozzáférés mellé új trailer is érkezett. ■

Magicka: Wizard Wars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Magicka: Wizard Wars

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló