Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Citizen helyzetjelentés

Az űrhajós játék már a 25 millió felé robog, miközben új kamureklámot mutattak be az Anvil Aerospace Hornet F7C űrhajójáról. A video teljes mértékben a játék motorjával készült, a látvány pedig szemkápráztató.

2013.10.24. 10:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha valami, akkor a Star Citizen képes lehet rá, hogy visszahozza a videojátékok piacára az űrszimulátorok műfaját, amely az elmúlt években szinte teljesen kihalt. A Roberts Space Industries játékára való mérhetetlen igényt jól mutatja, hogy a játékosok eddig 24 millió dollárt dobtak össze a fejlesztésre, és az összeg folyamatosan nő. A fejlesztők a 23 millió átlépésekor bejelentették a Xi'an felderítő hajót, míg a 24 millióért cserébe galaktikus tömegközlekedést is kapunk. Ez lehetővé teszi, hogy űrhajónk nélkül is eljuthassunk a világűr távoli pontjaira különféle szállítóeszközök segítségével. Ezekkel akár meglévő űrhajónkat is átszállíttathatjuk egy másik hangárba. Hamarosan elérjük a 25 milliós összeget is, amelyért a fejlesztők kibővítik az alfa tesztet. Az eredeti tervek szerint az első szerverek csak Észak-Amerikában üzemeltek volna, amelyeket később bővítettek volna ki Európára és Ausztráliára. Ha összejön a pénz, akkor ez a bővítés sokkal hamarabb mehet végbe, valamint a résztvevők számát is növelni tudják.
A fejlesztők a napokban készítettek egy új reklámot is, amely az Anvil Aerospace Hornet F7C vadászgépét mutatja be akció közben. A trailer teljes egészében a játék motorjával készült, amely támogatja a 4K-s felbontást. A látvány egészen pazar.
"A Star Citizennel a határokat feszegetjük, amelyet ez a reklám remekül bemutat. Teljes mértékben a játék motorjával lett renderelve 4K-s felbontás mellett. Mivel mindent ehhez a szuper magas felbontáshoz igazítunk, mi leszünk az új játékélmény első úttörői, minden részlet az óriási poligonszámú modellekben van, nem pedig a textúrákba égetve. Ezért is mutatja be az NVIDIA és az AMD a Star Citizennel a 4K-t. A processzorok és grafikus vezérlők következő generációja már elérhetővé fogja tenni ezt a minőséget, mi pedig erre készítjük fel a Star Citizent. A Hornet reklámmal ebbe szerettünk volna egy kis korai bepillantást engedni a támogatóinknak." - nyilatkozta Chris Roberts, a stúdió alapítója.
A Star Citizen a tervek szerint 2014-ben jelenhet meg kizárólag PC-re. ■

Star Citizen
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Citizen

hozzászólások (6)

GeryG
GeryG 2013.10.24. 11:02
Én már beszálltam a támogatók közé, pedig abszolút nem vagyok nagy űrhajószimulátor fan. Viszont ez nagyon tetszik, plusz kíváncsi voltam a hangár modulra. Nagyon jó, iszonyat részletesen megcsinálták az űrhajót és az animációkat!
Egoraptor
Egoraptor 2013.10.24. 11:09
Én se, mégis ez a játék valahogy vonz.

Régebben vártam a Jumpgate Evolution nevű játékot is,
sajnos 'cancel' lett a vége.
YuriLexandro
YuriLexandro 2013.10.24. 17:23
Reméljük nem egy 120 ezer Ft-s videokártya kell a minimum grafikához :D
Egoraptor
Egoraptor 2013.10.25. 11:14
^
Na ja :D
"minden részlet az óriási poligonszámú modellekben van"
GeryG
GeryG 2013.10.26. 10:44
Ugyan messzemenő következtetéseket nem lehet belőle levonni, de a hangár modul teljesen jól futott nálam. :) Tény, hogy nem 4K-ban, és csak egy alfa verziós icipici kis helyiség egy űrhajóval, ahol kb. minden statikus, de attól még a játék motorjával készült.
ajánlott olvasnivaló