Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Stasis a Kickstarteren

Sci-fi kalandjáték készül Dél-Afrikában, amely egyszerre jelent meg a Kickstarteren és a Steam Greenlighton. Már elérhető egy alfa változat is.

2013.11.07. 16:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb sikeresnek ígérkező Kickstarter projektről számolhatunk be. A dél-afrikai székhelyű, független The Brotherhood csapata mindössze három személyből áll: Christopher Bischoff alkotja egymaga a teljes fejlesztőgárdát, míg két társa az üzleti dolgokért felel. Első játékuk a Statis lesz, amely műfaját tekintve a sci-fi kalandjátékok táborát erősíti. A 3D-izometrikus nézetű alkotás egy elhagyatott bányász űrhajón játszódik, a történet főszereplője John Maracheck. Az űrhajó a Cayne Corporation birtokában van, akiket az emberiség legnagyobb úttörőjének tekintenek a technológia, az orvostudomány és más tudományok terén. Csakhogy a bányászhajónak álcázott Groomlake-en valójában titkos kísérleteket folytatnak. John iszonyatos fájdalmak közepette ébred a mélyaltatásból, felesége és lánya nyomtalanul eltűntek, a hajó pedig megállíthatatlanul sodródik a Neptunusz felé. Nem is lehet más a feladatunk, mint kideríteni, mi történt a hajón és hová tűnt a családunk. A játékmenet a klasszikus point & click sémára épül, a hajó felfedezése során számtalan feladványt kell megoldanunk.
A fejlesztők a rajongóktól szeretnének segítséget kérni, hogy befejezhessék a munkát, mivel a projekt már most is előrehaladott állapotban van. Hogy mindenki pontosabb képet kaphasson, mire is számíthatnak a végleges kiadástól, a hivatalos oldalon már most elérhető egy alfa változat, amelyben a játék első fejezetét játszhatjátok végig. A napokban elrajtolt a Kickstarter kampány is, amelyen 100 000 dollárt szeretnének összegyűjteni, erre pedig minden esélyük megvan. Még csak három napja tart a gyűjtés, de már most közel 42 000 dollár gyűlt össze. A további célok között profi zenei aláfestés és szinkron, valamint még több átvezető video szerepel. A Kickstarter mellett a Steam Greenlight rendszerében is megtalálható a játék, így ott is szavazhatnak rá az érdeklődő játékosok. A fejlesztés kizárólag PC-re folyik, de megjelenési dátumról egyelőre nem beszélt a The Brotherhood. ■

előző
következő
Stasis a Kickstarteren
Stasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a KickstarterenStasis a Kickstarteren
Stasis
A legutóbbi Stasis cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Peace
Peace 2013.11.08. 07:59
Ez nagyon kis aranyosnak tűnik!!! Annak ellenére, hogy nem rajongok a kalandjátékokért.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.