Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Citizen - megvan a 30 is

Szinte már meg sem lep senkit, hogy az űrhajós játék költségvetése újabb millióval gyarapodott. Ezért sokkal részletesebb küldetéseket kap a Squadron 42, valamint egy luxusűrhajóval is gazdagodott a kínálat.

2013.11.24. 10:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lényegében hetente lehet beszámolni arról, hogy a Star Citizen újabb mérföldkövet lépett át. Mostanra a 29 milliós és a 30 milliós határt is átlépte a gyűjtés, amelyért cserébe a Squadron 42 küldetéseit teszik sokkal részletesebbé, mélyebbé a Roberts Space Industries munkatársai, valamint egy új luxusűrhajót, az Origin 890 JUMP-ot is megkapjuk. A Squadron 42 valójában az egyszemélyes kampányt jelenti, amelyre legalább akkora figyelmet fordítanak a fejlesztők, mint a játék igazi lényegét adó multiplayer részre. A 29 milliós határ átlépésével sokkal nagyobb teret kapnak a készítők, így nem csak egy lapos oktató őrjárattal kezdődik a kaland, hanem egy igazi galaktikus háborúval, a küldetések során pedig lesznek alkalmak, mikor az ellenséges űrhajó fedélzetére lépve kell elfoglalnunk azt. Mindezt még részletesebb animációkkal és látványvilággal valósítják meg. Az Origin 890 JUMP egy igazi luxusűrhajó, amely részletes fejlesztési lehetőségeket rejt magában. Több szintű fedélzettel rendelkezik, hatalmas kilátóablakokon keresztül csodálhatjuk meg a világűr szépségeit, valamint egy hajódokkot is találunk rajta.
A 31 millió elérése esetén a többjátékos mód fog bővülni, mivel megjelenik az RSI Orion bányászállomás, amellyel a játékosok saját erőforrásaikat bányászhatják. Emellett fel is szerelhetik az állomást különféle berendezésekkel, hogy védelmet biztosítsanak neki.
A Star Citizen tehát tovább robog a csillagok felé, de sajnos azokat leghamarabb is csak 2015-ben érhetik el. ■

Star Citizen
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Citizen

hozzászólások (4)

LordMatteo
LordMatteo 2013.11.24. 11:51
Lehet, hogy csak reggel van, de kicsit kusza számomra a szövegezés egy-két helyen.

('Ez sokkal részletesebb küldetéseket kap a Squadron 42, valamint egy luxusűrhajóval is gazdagodott a kínálat.

...Squadron 42 küldetéseit teszik sokkal részletesebbé, mélyebbé a Roberts Space Industries munkatársai

A 31 millió elérése esetén többjátékos mód fog bővülni')
GeryG
GeryG 2013.11.24. 12:12
Köszi, nekem is reggel volt még. ;)
Skorpio90
Skorpio90 2013.11.24. 14:04
Hatalmas pofára esés lesz.
LordMatteo
LordMatteo 2013.11.24. 14:36
Nincs mit.

'Ezúttal a 29 milliós és a 30 milliós határt is érte el a gyűjtés'. Illetve a teljes szöveget tekintve kicsit sántít az alany-állítmány egyeztetés.

Nem kötekedni akarok!
ajánlott olvasnivaló