Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light bemutató a VGX-ről

A zombis Mirror's Edge is jelen volt a díjátadón, ahol vadonatúj részeket mutattak be belőle.

2013.12.10. 21:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Techland zombis alkotása, a Dying Light is jelen volt néhány nappal ezelőtt a VGX díjátadó rendezvényen, ahol vadonatúj jeleneteket láthattunk belőle. Az alábbi videón az egyik fejlesztő mesél a játékról, miközben új részeket ismerhetünk meg a nappali játékmenetből. Karakterünk ezúttal egy baltával felfegyverkezve vág neki a város utcáinak fényes nappal, így az élőholtak igazán nagy veszélyt nem jelentenek rá. Ezzel együtt hiába csonkítjuk meg őket, ugyanúgy ránk támadnak, amíg még tudnak mivel. A videóból az is kiderül, hogy nem csupán fegyvereinkkel végezhetünk velük, de amolyan Bulletstorm módra a környezet rejtett csapdáit is felhasználhatjuk ellenük: akár belelökhetjük vagy rúghatjuk őket a falból kiálló tüskékbe. Ám nem ez az egyetlen megbocsátható "lopás" a fejlesztők részéről, ugyanis a Mortal Kombatból vagy épp a Sniper Elite V2-ből is meríthették a röntgenmód ötletét: mikor egy kalapáccsal megütjük élőholt barátunkat, láthatjuk annak csontjaira mért csapásunk hatását. Egy-egy helyszínt számtalan módon megközelíthetünk, ahogyan az is rajtunk múlik, hogy harcolunk, vagy csak egyszerűen elfutunk a zombik elől. Azt már kezdettől fogva lehet tudni, hogy nem mi leszünk az egyetlen túlélők a városban, a mostani videóban viszont láthatjuk is a többiek ellen folyó harcot. A jelek szerint őket sem lesz nagyobb kihívás likvidálni.
A Dying Lightra még egyelőre várnunk kell, mivel továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal. Előreláthatóan 2014-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (4)

jawsika
jawsika 2013.12.10. 23:10
must have
Dark Archon
Dark Archon 2013.12.11. 07:27
Ez így egy Dead Island CTRL+C CTRL+V esetnek tűnik.
jawsika
jawsika 2013.12.11. 09:04
Hát mondjuk a Dead Islandot számomra épp az ölte meg, hogy nem volt benne normális mozgás lehetőség. Én anno azt hiányoltam belőle leginkább. A lőfegyverek minimális jelenlétét, meg a zárt, kötött sztorit is zokon vettem. Sandboxot ígértek.
Dark Archon
Dark Archon 2013.12.11. 13:45
Akkor jó, hogy nem olvastam, mit ígértek, mert én elég jól szórakoztam vele, még a Ryder White DLC-t is megvettem. Egy túlélő sztorinak egyébként is alávág a sok fegyver.
ajánlott olvasnivaló