Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

PS4 Launch Party az Allee-ban

Ma este különleges nyitva tartással és számos érdekes programmal, nyereményjátékkal várja játékosokat az 576 kbyte üzlete.

2013.12.12. 08:33 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Holnap jelenik meg hazánkban a Sony új konzolja, a PlayStation 4. Ennek örömére az 576 kbyte Allee Bevásárlóközpontban található üzlete különleges nyitva tartással egybekötött launch partyra várja a játékosokat. A rendezvényre az első 300 előrendelő személyes meghívót is kapott, közülük 200-an már át is vehetik majd saját konzoljukat. Persze emellett azoknak is érdemes kilátogatni a rendezvényre, akiknek eddig reménytelennek tűnt, hogy karácsony előtt hozzájuthassanak egy PS4-hez, ugyanis a Sony jóvoltából a leggyorsabb regisztrálók jelentős része is megvásárolhatja a konzolt. A helyszínen 100 játékosnak lehetősége lesz 10 000 forint értékű limitált előrendelői kártyát vásárolnia, amellyel egyrészt garantáltan bekerül a következő, január második felében várható szállítmány vásárlói közé, másrészt az 576 kbyte üzletekben egy éven keresztül 5% kedvezményt kap minden Sony Magyarország által forgalmazott játék árából.
A szervezők számos programmal és nyereményjátékkal is készülnek: természetesen kipróbálhatók lesznek az új konzolok, versenyek, PlayStation kvíz és tombola várja a résztvevőket, akik között hírességek is felbukkannak majd. A launch party 22 órakor kezdődik. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló