Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Incredible Adventures of Van Helsing II

The Incredible Adventures of Van Helsing II részletek

A magyar fejlesztésű hack'n'slash második részéről eddig nem sokat árultak el a készítőik, de most megosztottak néhány részletet.

2013.12.15. 15:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem sikerült rosszul a hazai NeocoreGames legutóbbi játéka, a The Incredible Adventures of Van Helsing, amelyből egész trilógiát terveznek. Ennek második felvonását még a nyár folyamán be is jelentették, de azóta szinte semmit nem árultak el róla, egészen mostanáig. Az elmúlt napokban ugyanis megosztottak néhány részletet a közönséggel.
Az új részben visszatér a már ismert három karakterosztály, amelyet az első részben csak DLC-k formájában lehetett megszerezni. Így ezúttal már kezdettől fogva választhatunk a Hunter, a Thaumaturge és az Arcane Mechanic között, amelyek természetesen egészen eltérő módon állnak hozzá a harcokhoz. Visszatér a főhadiszállásunk is, ahol felhalmozhatjuk a kalandjaink során összegyűjtött értékeket, kereskedhetünk, új eszközöket készíthetünk, valamint ugrálhatunk bizonyos helyszínek között és mellékküldetéseket vállalhatunk el. Bázisunkat trófeákkal dekorálhatjuk majd ki. Tovább bővül a várvédős minijáték, amelyben nem csupán bázisunkat, de más fontos helyszíneket is meg kell majd védenünk. Megjelenik egy menedzsment funkció is, amelyben az ellenállók szervezése lesz a feladatunk: megfelelő fegyverekkel kell őket ellátnunk, valamint különleges eszközöket felkutatnunk, hogy még erősebbek legyenek. Visszatér Katarina szelleme is, aki saját fejlődési rendszert kap, de szarkazmusa a régi marad. A fegyverkészítés és bűvölés mellett lehetőségünk lesz a mágikus tárgyakat elemeire szedni, így juthatunk hozzá mágikus összetevőihez, amelyeket így máshoz használhatunk fel. Kalandjaink során felkutathatjuk a Chimerát, amelyet az oldalunkra állítva külön is fejleszthetünk és szorult helyzetben megidézhetünk. Emellett el is küldhetjük a túlvilágra, hogy kincsek után kutasson. A többjátékos módban egyszerre nyolcan eshetnek egymásnak a PvP módban, míg a kooperatív módban négyen vághatnak neki közösen a kalandoknak.
A fejlesztők a megjelenési dátumról egyelőre nem árultak el részleteket. ■

The Incredible Adventures of Van Helsing II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Incredible Adventures of Van Helsing II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló