Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Kiszivárgott képek az Alien: Isolationből

Eddig keveset hallhattunk róla, a napokban viszont néhány kép látott napvilágot, amelyek könnyen származhatnak a játékból is.

2013.12.15. 18:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly dolgozik a következő Aliens játékon, az Alien: Isolation címet viselő alkotáson. A játékot még októberben jelentették be hivatalosan (mivel lényegében 2011 óta lehetett tudni, hogy dolgoznak rajta), de túl sokat nem árultak el róla, mindössze azt tudni, hogy a lopakodós elemeket vegyítik a vérgőzös akcióval.
A napokban érdekes képek bukkantak fel a világhálón, amelyekről azt feltételezik, hogy a játékból származnak. Kettőn egy űrhajó fedélzetét vagy épp egy űrállomás valamely helyiségét láthatjuk, míg egy kép szkafandereket ábrázol. A legsokatmondóbb azonban a negyedik, amelyen egy mozgásérzékelőhöz megszólalásig hasonlító eszközt láthatunk. Persze amíg valamilyen hivatalos megerősítés vagy cáfolat nem érkezik a képekkel kapcsolatban, érdemes azokat fenntartásokkal kezelni, hiszen az utóbbi időben kellemetlen divattá vált a várakozó játékosok hamis információkkal való heccelése.
Az Alien: Isolation a tervek szerint 2014-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig biztosan kapunk még képeket és videókat is. ■

előző
következő
Kiszivárgott képek az Alien: Isolationből
Kiszivárgott képek az Alien: IsolationbőlKiszivárgott képek az Alien: IsolationbőlKiszivárgott képek az Alien: IsolationbőlKiszivárgott képek az Alien: Isolationből
Alien: Isolation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien: Isolation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló