Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelenési dátumot kapott a Might & Magic X: Legacy

Január végén érkezik a kultikus sorozat új része.

2013.12.19. 12:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az eddigi utolsó Might & Magic epizód, szám szerint a kilencedik immáron tizenegy éves. A Ubisoft azonban újra vissza szeretné hozni a több évtizedes múltra (az első rész még 1986-ban jelent meg) visszatekintő szériát a köztudatba, így elkészítette a Might & Magic X: Legacyt, amely most már pontos premierdátummal is rendelkezik. A játék korai változata már augusztus óta elérhető a Steamen, de a végleges változatra sem kell már sokat várni. Az ugyanis a tervek szerint január 23-án rajtolhat el digitális és dobozos formában is. Erről egy új videóinterjúban számoltak be a fejlesztők. ■

Might & Magic X: Legacy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Might & Magic X: Legacy

hozzászólások (1)

gothmog
gothmog 2013.12.19. 12:46
Nagyon várom a bejelentése óta. A M&M IX. sajnos egy kalap szar volt anno, totális melléfogás, de hátha sikerül kicsit helyrehozni a megtépázott renomét.
A teljesen körökre osztottsága folytán ugyan szerintem sokan fognak fanyalogni, és kevés új hívet fog szerezni a sorozat, de a régi rajongók (mint én) tutira tesznek majd egy próbát vele.
Bár megjegyzem, legjobban én is a VI. résszel bevezetett, szabadon mozoghatsz, és csata közben is váltogathatod a körökre osztottságot/real time módot a harc nehézségének, taktikai szükségleteinek megfelelően verziót szerettem. (Na meg a VI. rész az abszolút kedvencem a sorozatból; a maga idejében hatalmas nagy játék volt! Ha csak annak a remake-jét csinálnák meg, már akkor vevő lennék rá, akár teljes áron is.)
De a III.-V. részekhez is kellemes emlékek fűznek, így elleszek a kockánként lépegetéssel is...:-D

Remélhetőleg a fejlesztők tanultak a (zártkörűen) kipróbálható verzióra érkezett visszajelzésekből (tárgyak javíttatása, idő múlásának az üteme stb.), mert messze volt még azért a játék a tökéletestől, de azért az is érződött (én sajnos csak youtube videókat nézegethettem, a bétához nem fértem hozzá), hogy ha itt-ott csiszolgatnak rajta, akkor nagyon jó kis, modern köntösű múltidézés lesz ez!
ajánlott olvasnivaló