Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megjelenési dátumot kapott a Might & Magic X: Legacy [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megjelenési dátumot kapott a Might & Magic X: Legacy
Január végén érkezik a kultikus sorozat új része.

Might & Magic X: Legacy

Might & Magic X: Legacy
A legutóbbi Might & Magic X: Legacy cikkek, hírek
4172 levél
Válasz 13.12.19. 12:46 #1
gothmog
Nagyon várom a bejelentése óta. A M&M IX. sajnos egy kalap szar volt anno, totális melléfogás, de hátha sikerül kicsit helyrehozni a megtépázott renomét.
A teljesen körökre osztottsága folytán ugyan szerintem sokan fognak fanyalogni, és kevés új hívet fog szerezni a sorozat, de a régi rajongók (mint én) tutira tesznek majd egy próbát vele.
Bár megjegyzem, legjobban én is a VI. résszel bevezetett, szabadon mozoghatsz, és csata közben is váltogathatod a körökre osztottságot/real time módot a harc nehézségének, taktikai szükségleteinek megfelelően verziót szerettem. (Na meg a VI. rész az abszolút kedvencem a sorozatból; a maga idejében hatalmas nagy játék volt! Ha csak annak a remake-jét csinálnák meg, már akkor vevő lennék rá, akár teljes áron is.)
De a III.-V. részekhez is kellemes emlékek fűznek, így elleszek a kockánként lépegetéssel is...

Remélhetőleg a fejlesztők tanultak a (zártkörűen) kipróbálható verzióra érkezett visszajelzésekből (tárgyak javíttatása, idő múlásának az üteme stb.), mert messze volt még azért a játék a tökéletestől, de azért az is érződött (én sajnos csak youtube videókat nézegethettem, a bétához nem fértem hozzá), hogy ha itt-ott csiszolgatnak rajta, akkor nagyon jó kis, modern köntösű múltidézés lesz ez!
Endure. In enduring, grow strong.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.