Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A következő konzolgenerációra is jön a Guacamelee!

A különös akciójáték tavasszal jelent meg PlayStation 3-ra és Vitára, nyáron pedig PC-re, de jövőre a következő konzolgenerációra is megérkezhet.

2013.12.30. 11:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Drinkbox Studios korábban a Tales from Space: About a Blob játékának részeivel jelentkezett be a piacra, majd idén tavasszal elkészítették a Guacamelee! című alkotásukat. Akkor csak PlayStation 3-ra és Vitára jelent meg a játék, majd nyáron PC-re is ellátogatott.
A történet főhőse Juan, egy egyszerű parasztember, akinek elrabolják a szerelmét. Kiszabadítására irányuló törekvései tragikus végkimenetellel zárulnak: végeznek vele. Ám egy varázserejű harcosmaszknak köszönhetően feltámad és pusztító bosszúhadjáratra indul. A játék alapvetően nem veszi komolyan magát, amelyhez az egyedi látványvilág is sokat dob.
A legújabb hírek szerint a fejlesztők már dolgoznak a Guacamelee! kibővített változatán, amely valamikor 2014-ben jelenhet meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az új kiadás szebb grafikát, új ellenségeket és két új világot is tartalmazni fog. Pontos megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik. ■

Guacamelee!
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Guacamelee!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló