Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jó eladásokat produkál a Killzone: Shadow Fall

Bár a kritikák elég vegyes képet festettek az akciójátékról, az eladások már azt mutatják, hogy a rajongók bizony szeretik.

2014.01.30. 22:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A PlayStation 4 egyik legerősebb nyitócímének szánták a Killzone: Shadow Fallt. Az akciójáték lényegében technológiailag sikeresen prezentálta is az új konzol képességeit, ám játékmenetével és történetével már nem tudta maradéktalanul elkápráztatni a szaksajtót. Ennek köszönhetően a Metacritic oldalán is 87 kritika alapján 73%-on áll, ami nem mondható kimondottan erős pontszámnak (bár azért rossznak sem). A játékosok véleménye sem tér el ettől jelentősen, mivel ők 72%-ra taksálták a Guerilla Games alkotását. Mégis, a legújabb hírek szerint a játék kimondottan sikeres a kasszáknál. A Sony közleménye szerint ugyanis január közepéig (vagyis nagyjából két hónap alatt) 2,1 millió példányt adtak el belőle. Ez persze valószínűleg annak is köszönhető, hogy viszonylag kevés játék érhető még el az új konzolra, ugyanakkor akciójátékokból egészen jó a felhozatal: a Killzone: Shadow Fall mellett elérhető a Battlefield 4, a Call of Duty: Ghosts, valamint a Blacklight: Retribution is, utóbbi ráadásul ingyen. A konkurencia tehát erősnek mondható, amelynek fényében a fenti eladások valóban sikernek könyvelhetőek el. ■

Killzone: Shadow Fall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Killzone: Shadow Fall

hozzászólások (3)

gregmerch
gregmerch 2014.01.31. 14:23
Még szép! Ez van bundle-ban a géppel :-), ami azért nem keveset dob rajta ;-).
balays82
balays82 2014.01.31. 14:40
Nyilván dobott, de ettől még az, akit egyáltalán nem érdekelt a játék, vehetett csak alapgépet is. Én legalábbis biztosan nem adtam volna ki 15 ezer forintot egy olyan játékért, ami amúgy nem érdekel.
gregmerch
gregmerch 2014.01.31. 14:45
Én sem feltétlenül a Killzone miatt vettem a legnagyobb bundle-t, hanem a marha jó ár-érték arány miatt. :-)
ajánlott olvasnivaló