Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a DarkOrbit Reloaded

A népszerű böngészős sci-fi játék új kiadása 200 új küldetéssel és teljesen megújult külsővel várja a rajongókat.

2014.02.04. 20:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A DarkOrbit egyike a BigPoint legnépszerűbb böngészős játékainak. A stúdió a napokban indította újra a játék új részének is tekinthető DarkOrbit Reloadedet, amely számtalan tekintetben továbbfejlődött az elődhöz képest. A játékmenet természetesen a már jól ismert alapokra épül, de új külsővel, 200 új küldetéssel, új frakciókkal és térképekkel várja a játékosokat.
"Nagyon örülünk, a DarkOrbit Reloaded megjelenésének, mely egy új korszakot jelent a Bigpoint történetében. A játékosok visszajelzései alapján megpróbáltuk a játékot még élvezetesebbé tenni, mely néhol a játék egyes alapvetőrendszereinek újragondolását és a fizető és nem fizető játékosok számára igazságosabbá tételét jelentette. Reméljük, hogy a játékosok továbbra visszajeleznek nekünk, ötleteket adnak, melyeket megpróbálunk megvalósítani. Még nem vagyunk teljesen kész, jelenleg a prototípus egy-két új technológiával elérhető, melyeknek köszönhetően több izgalmas dolog várható a jövőben." - mondta a megjelenés kapcsán Jonathan Lindsay, a DarkOrbit Reloaded producere.
A játékot a hivatalos oldalon keresztül érhetitek el, ahol további érdekes információkat is kaptok róla. A megjelenés apropóján egy trailer is készült. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló