For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése

A Kickstarteren a kitűzött cél közel négyszerese gyűlt össze.

2014.02.22. 11:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A középkori Európában játszódik a Warhorse Studios szerepjátéka, a Kingdom Come: Deliverance. Egy belső nézetű alkotásról van szó, szabadon bejárható hatalmas világgal, amelynek főszereplője egy fiatal kovács. Apja utolsó kívánságát beteljesítendő útnak indul, ám hamarosan egy összeesküvés kellős közepében találja magát, így rá hárul a feladat, hogy megmentse az elrabolt királyt és ezzel megakadályozza az esztelen vérontást. A történet három fejezetben teljesedik ki, ebből csak az első felvonás 30 óra játékidőt ígér. Kalandunk során egyedül rajtunk múlik, mivé válunk: lehetünk félelmet nem ismerő lovagok, a sötétben settenkedő tolvajok, de akár dalnoknak is állhatunk.
A fejlesztők a harcrendszert úgy alkotják meg, hogy egyaránt hatékonyan működjön egy az egy ellen és hadseregek összecsapásai során is. Természetesen képességeinket folyamatosan fejleszthetjük, új tanokra tehetünk szert, felszerelésünket is apránként javítgathatjuk, erősíthetjük. Mindezt persze jelentős mértékben befolyásolja, hogy milyen utat választunk magunknak. Mindenki, akivel találkozni fogunk, egyedi szerepet tölt be a környezetében, így a velük való kapcsolatunk kihatással lehet az általános megítélésünkre, valamint akár a történet végkimenetelére is. A látványra várhatóan (és az első képek, videók alapján) nem lehet majd panaszunk, a grafikáért a CryEngine felel.
A játék elkészítéséhez a Warhorse Studios a játékosok támogatását is kérte, így egy hónapja elindították a Kickstarter kampányt, ahol a kitűzött cél 300 000 dollár volt. A kampány néhány napja ért véget, az összegyűlt össze pedig csaknem a minimális elvárás négyszerese lett. Ezzel elérhetővé váltak olyan plusz tartalmak, mint a nagy zenekari muzsika, női főszereplő, az animációkat motion capture technológiával rögzítik, valamint a játék belül találunk harci akadémiát, ahol nem csupán a kardforgatást sajátíthatjuk el, de az állatainkat is képezhetjük (mert az is lehet majd mellettünk). Bővebb leírást ezekről a Kickstarter oldalon olvashattok.
A Kingdom Come: Deliverance leghamarabb 2015 elején jelenhet meg, akkor PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra számíthatunk rá. ■

előző
következő
1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése
1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése1 millió felett zárt a Kingdom Come: Deliverance gyűjtése
Kingdom Come: Deliverance
A legutóbbi Kingdom Come: Deliverance cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Pras
Pras 2014.02.22. 13:18
KELL! AKAROM!
...de nem rendelem elő. :D
további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.